Έκλεισε σε υπόγειο 5 σκυλιά & τα άφηνε χωρίς φως, τροφή – νερό για μήνες

Έκλεισε σε υπόγειο 5 σκυλιά & τα άφηνε χωρίς φως, τροφή – νερό για μήνες

Αρχική Φιλοζωία Έκλεισε σε υπόγειο 5 σκυλιά & τα άφηνε χωρίς φως, τροφή – νερό για μήνες

Μήνυση για κακοποίηση των δικών της σκυλιών άσκησε η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών κατά της Ε.Ζ. κατοίκου του χωριού Νέο Σούλι καθώς όπως αποδείχτηκε είχε κλείσει επί μήνες πέντε σκυλιά – από τα 10 που είχε γεννήσει το σκυλί της – το υπόγειο ενός ακατοίκητου κτιρίου και τα άφηνε μέσα στο σκοτάδι, ενώ τους έβαζε τροφή και νερό κάθε τρεις μέρες.

Σε αυτό το υπόγειο είχε για μήνες τα ζώα να ζουν χωρίς φως…

Γείτονας που δεν άντεξε να βλέπει το μαρτύριο των ζώων ενημέρωσε τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών (Φ.Ο.Σ.) εθελοντές του οποίου πήγαν επί τόπου είδαν που και πως ζούσαν τα ζώα, τράβηξαν το φωτογραφικό υλικό ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών «Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και στον ΦΟΣ στις 28 Ιουνίου από τον Α. Ζ., γείτονα, ο οποίος μάλιστα κάλεσε και τους εθελοντές του συλλόγου να διαπιστώσουν την κατάσταση!!

Άγνωστο τι απέγιναν τα άλλα πέντε σκυλιά που ζούσαν έγκλειστα εκεί.

Πράγματι, την Τετάρτη 12 Ιουλίου υπήρξαμε και εμείς μάρτυρες του απάνθρωπου εγκλεισμού αυτών των δυστυχισμένων νεαρών ζώων, τα οποία εξαναγκάστηκαν από την ιδιοκτήτριά τους να ζουν σε συνθήκες απόλυτου σκότους και ελλιπούς εξαερισμού με παροχή φαγητού και νερού, η οποία ανανεώνονταν σύμφωνα με την μαρτυρία του γείτονα, ανά 3 μέρες!!!

Την επόμενη της αυτοψίας, καταθέσαμε ως σύλλογος συμπληρωματικό υλικό, τις φωτογραφίες των δυστυχισμένων ζώων καθώς και τις καταθέσεις των εθελοντών προκειμένου να ενισχυθεί η ήδη υπάρχουσα καταγγελία!

Επίσης ζητήσαμε να διερευνηθεί το που βρίσκονται τα υπόλοιπα 4 κουτάβια που γέννησε το σκυλί της Ε.Ζ., και αν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες καθώς μόνο το ένα από τα 10 μωρά υιοθετήθηκε νόμιμα μέσω του ΦΟΣ και γνωρίζουμε τα ίχνη του».

Πηγή: https://www.zoosos.gr/neo-souli-serron-ekleise-se-ypogeio-5-skylia-ta-afine-choris-fos-trofi-nero-gia-mines/#ixzz4nHneeExH

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend