Η Gucci γιορτάζει τη χρονιά του σκύλου με μια μοναδική συλλογή

Η Gucci γιορτάζει τη χρονιά του σκύλου με μια μοναδική συλλογή

Αρχική Fashion Η Gucci γιορτάζει τη χρονιά του σκύλου με μια μοναδική συλλογή

Το επόμενο κινεζικό νέο έτος ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου 2018 και η Gucci θα γιορτάσει το έτος του σκύλου με μια ειδική συλλογή.

Τα μοτίβα σκυλιών του οίκου Gucci για αυτήν τη συλλογή εμπνεύστηκαν από ένα μαξιλάρι που έδωσε ως δώρο η καλλιτέχνιδα Helen Downie, (AKA Unskilled Worker) στον καλλιτεχνικό διευθυντή της Gucci Alessandro Michele, που απεικόνιζε τα δύο Boston τεριέ του, Bosco και Orso.Τα σκυλιά της Unskilled Worker κοσμούν ένα ευρύ φάσμα κομματιών που έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή, και περιλαμβάνουν ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια, τσάντες, μικρά δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.

Τα πανέμορφα γυναικεία πλεκτά και τα τζιν σορτς έχουν τυπωμένες τις εικόνες πάνω τους, όπως και τα ανδρικά hoodies και τα bombers. Τα σκυλάκια εμφανίζονται μεγάλα σε σακίδια και τσάντες από το υλικό Gucci Supreme και σε πολύχρωμες clutch bags και πορτοφόλια.Τα κασκόλ, τα αθλητικά και τα κοσμήματα είναι επίσης διακοσμημένα με εικόνες αυτών των δύο σκυλιών, ενώ στα ρολόγια εμφανίζονται τα πρόσωπά τους.

Υπάρχουν συνολικά 63 κομμάτια στη συλλογή και θα προωθηθούν σε όλα τα ψηφιακά κανάλια της Gucci (κυρίως στο νεοανακοινωθέν κανάλι ηλεκτρονικού εμπορίου της στην Κίνα) και θα τοποθετούνται σε ειδική συσκευασία. 

Οι βιτρίνες των καταστημάτων θα είναι επίσης αφιερωμένες στη συλλογή, με tartan τοίχους, δάπεδα και ασορτί tartan καθίσματα για την προβολή των προϊόντων, και μια γιγαντιαία εικόνα κάθε σκύλου στον τοίχο.

Η συλλογή είναι πλέον διαθέσιμη τόσο στα καταστήματα Gucci όσο και στο gucci.com.
govastileto.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend