Η θεραπεία HiFu είναι μια καινούργια επαναστατική μέθοδος για λίφτινγκ του δέρματος χωρίς νυστέρι.

Η θεραπεία HiFu είναι μια καινούργια επαναστατική μέθοδος για λίφτινγκ του δέρματος χωρίς νυστέρι.

Αρχική Fashion Η θεραπεία HiFu είναι μια καινούργια επαναστατική μέθοδος για λίφτινγκ του δέρματος χωρίς νυστέρι.

Το HiFu, σύμφωνα με την Δερματολόγο Δρ Αλμπανοπούλου, είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία. Η θεραπεία είναι σύντομη, περίπου μισής ώρας. Δεν χρειάζεται προετοιμασία πριν, δηλαδή κάποια κρέμα αναισθητική και κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιείται ειδικό τζελ για υπερήχους .
Βοηθά το δέρμα να αποκαταστήσει τη μνήμη του υποδόριου ιστού ώστε να καταφέρει να συσφίξει και ανασηκώσει το δέρμα.

Η συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται σε όσους θέλουν:

  • Να σφίξουν και να ανασηκώσουν το δέρμα συνολικά στο πρόσωπο (μέσο τριτημόριο) και ντεκολτέ.
  • Να συσφίξουν το δέρμα τους σε σημεία όπου υπάρχει τοπικό λίπος όπως βραχίονες και γόνατα.

Δείτε το video Talk Secret με την Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου, όπου συζητάει με την Έφη Ανέστη για την εν λόγω θεραπεία και τα οφέλη της καθώς και την εμπειρία της τελευταίας όπως την κατέγραψε!

Πώς δουλεύει το HiFu

Το HiFu εκπέμπει υψηλής ισχύος υπέρηχο. Η συσκευή εκπέμπει τον υπέρηχο απευθείας στις περιοχές που χρήζουν θεραπείας. Στην ουσία προκαλεί ισχυρή εσωτερική βλάβη στον λιπώδη ιστό παράλληλα όμως καταστρέφοντάς τον διεγείρει το κολλαγόνο και  προκαλεί την ανάπτυξη νέου. Όταν το νέο κολλαγόνο αναπτυχθεί, σταδιακά θα συσφίξει το δέρμα, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ.

Πώς διαφέρει το HiFu από άλλες μη επεμβατικές θεραπείες

Η διαδικασία αυτή είναι η μόνη που χρησιμοποιεί υψηλής ισχύος υπέρηχο.  Με τη χρήση υπερήχων, μπορούμε να «παρέμβουμε» κάτω από το δέρμα και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στην περιοχή που θέλουμε να διορθώσουμε. Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, τα αποτελέσματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Τα αποτελέσματα

Με μία μόνο θεραπεία, το κολλαγόνο ενεργοποιείται για την παραγωγή καινούργιου και τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει κανείς απευθείας μετά τη θεραπεία. Συνολικά, τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται μετά από 2-3 μήνες. Το σημαντικό είναι ότι το 90% των ασθενών είχε σημαντικές αλλαγές στην συνολική εμφάνιση του προσώπου αλλά και στο σώμα εκεί που υπάρχει λίπος π.χ γόνατα , βραχίονες κλπ. Οι ασθενείς  έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το σχηματισμένο σαγόνι και την εξαφάνιση του διπλοσάγονου!

Συνήθως μία θεραπεία είναι αρκετή, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που χρειάζεται να γίνει μόνο μία παραπάνω και μετά από ένα 6μηνο. Δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα πριν και μετά την θεραπεία HIFU από την Αγνή Αλμπανοπούλου!

 

Αποθεραπεία

Μετά την θεραπεία HiFu ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μικρός ερεθισμός και «σημαδάκια» τα οποία με ειδική κρέμα σε 2 με 3 ημέρες εξαφανίζονται.

Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD Δερματολόγος Αφροδισιολόγος,

Ειδικευμένη στις θεραπείες αντιγήρανσης  και αισθητικές εφαρμογές Laser  στην κλινική του Dr Sherell Aston στην Νέα Υόρκη, διευθύντρια του Skin Medical Secrets στο Κολωνάκι.

www.skinmedicalsecrets.com

E: info@skinmedicalsecrets.com

F: @skinmedicalsecrets

Instagram: @skinmedicalsecretsofficial

 

 

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend