Απίστευτη ρατσιστική επίθεση στην Ελένη Φουρέιρα απο Κύπρια τραγουδίστρια «Να εκπροσωπήσει την Αλβανία»

Απίστευτη ρατσιστική επίθεση στην Ελένη Φουρέιρα απο Κύπρια τραγουδίστρια «Να εκπροσωπήσει την Αλβανία»

Αρχική Life style Απίστευτη ρατσιστική επίθεση στην Ελένη Φουρέιρα απο Κύπρια τραγουδίστρια «Να εκπροσωπήσει την Αλβανία»

Οι πρώτες αντιδράσεις από ακροδεξιά στοιχεία για τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision 2018 με τη σημαία της Κύπρου είναι γεγονός.

Η παρουσίασης της Ελένης Φουρέιρα έγινε με κάθε επισημότητα από το Ρ.Ι.Κ. με την ίδια να δηλώνει ότι ήθελε να το κάνει έστω μία φορά στη ζωή της και της αρκεί η συμμετοχή, η τελική θέση είναι κάτι δευτερεύον σε μία τέτοια γιορτή.

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις της συντρόφου του αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος της Κύπρου, Εύας Ντίβα, στο Mega one, ακούστηκαν οι πρώτες αντιδράσεις με εθνικιστικές αποχρώσεις για την Ελένη Φουρέιρα:

«Επειδή είναι από Αλβανία θα ήταν καλύτερο να αντιπροσωπεύσει την Αλβανία. Να εκπροσωπήσει τη χώρα της φέτος στην Eurovision αυτό θα ήταν το καλύτερο».

Η σύντροφος του ακροδεξιού πολιτικού είναι τραγουδίστρια και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς στο παρελθόν να εκπροσωπίσει την Κύπρο στον μεγάλο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Κύπρια τραγουδίστρια επανέλαβε τις ίδιες δηλώσεις στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilontv: «Θα ήταν καλύτερο να βάλουμε έναν Κύπριο αλλά το αποφάσισε και το ΡΙΚ. Δεν αφήσανε τον κόσμο να επιλέξει».

 

Πηγή: dailymedia.gr

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend