ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απειλούν με μακελειό οι Αλβανοί στην συναυλία του Ν. Σφακιανάκη στα Τίρανα! Τον αποκαλούν » Χίτλερ της Ελλάδας»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απειλούν με μακελειό οι Αλβανοί στην συναυλία του Ν. Σφακιανάκη στα Τίρανα! Τον αποκαλούν » Χίτλερ της Ελλάδας»

Αρχική Life style ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απειλούν με μακελειό οι Αλβανοί στην συναυλία του Ν. Σφακιανάκη στα Τίρανα! Τον αποκαλούν » Χίτλερ της Ελλάδας»

Απαγορεύεται ρητά απο το νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση του θέματος χωρίς την συγκατάθεση του sitemou.com ή την πλήρη αναφορά στην πηγή (με απευθείας link σε αυτήν εάν πρόκειται για site ή blog)

Με μακελειό απειλούν οι Αλβανοί τις τελευταίες ημέρες στην επικείμενη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα στα τέλη Μαίου! Τα social media  της γειτονικής χώρας έχουν κατακλυστεί με μηνύματα μίσους κατά του τραγουδιστή λόγω την ακροδεξιών και εθνικιστικών του αναφορών με στόχο τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.

Ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στις 24 Μαίου στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας παρα το γεγονός πως ο ίδιος έχει μιλήσει αρκετές φορές απαξιωτικά για τους Αλβανούς αλλά και την Αλβανία! Εύλογα χρήστες του διαδικτύου στην Αλβανία αναρωτιούνται γιατί καταδέχεται να δώσει συναυλία σε μια «εχθρική» χώρα!

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί τον αποκαλούν ως «Χίτλερ» της Ελλάδας, τον θεωρούν ανεπιθύμητο στην Αλβανία και απειλούν με επεισόδια την ημέρα της συναυλίας.

Nωρίτερα συγγραφέας Γκαζμέντ Καπλάνι έχει σχολιάσει σχετικά με την επίσκεψή του  Ν. Σφιακανάκη στην Αλβανία, δηλώνοντας ότι προβληματίζονται πώς οι Αλβανοί θα πληρώσει 100 ή 200 ευρω για έναν Έλληνα τραγουδιστή ο οποίος καλεί τους Αλβανούς «σκουπίδια» τραγουδά για την Χρυσή Αυγή .

Κατα αποκλειστικότητα το sitemou.com σας παρουσιάζει κάποια απο αυτά τα σχόλια που υπάρχουν εκατοντάδες στα site και στα social media

Απαγορεύεται ρητά απο το νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση του θέματος χωρίς την συγκατάθεση του sitemou.com ή την πλήρη αναφορά στην πηγή (με απευθείας link σε αυτήν εάν πρόκειται για site η blog)

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend