Η ερωμένη του Αλβάρο αποκαλύπτει: «Με πλήρωνε για να κάνουμε περίεργα…»

Η ερωμένη του Αλβάρο αποκαλύπτει: «Με πλήρωνε για να κάνουμε περίεργα…»

Αρχική Life style Η ερωμένη του Αλβάρο αποκαλύπτει: «Με πλήρωνε για να κάνουμε περίεργα…»

H Nicky T., το  call girl από το Βέλγιο, συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε με τον Alvaro De Miranda Neto τα οκτώ από τα έντεκα χρόνια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση.

Η ροζ ιστορία της Nicky T., που φέρεται ως η αιτία του διαζυγίου της χρυσής κληρονόμου και του Βραζιλιάνου ιππέα,  βρίσκεται στο βιβλίο του επί σειρά ετών στενού συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση, Αλέξη Μανθεάκη, με τίτλο Athina Onassis: Τhe Red File.

Ο Αλβάρο τα 8 από τα 11 χρόνια του έγγαμου βίου του με τη χρυσή κληρονόμο  ζούσε τις φαντασιώσεις του στο πλευρό ενός εντυπωσιακού call girl από το Βέλγιο.

Από την άλλη η Αθηνά Ωνάση, για έντεκα ολόκληρα χρόνια πίστευε πως είχε δίπλα της έναν ξεχωριστό άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη. Όταν όμως ανακάλυψε τη διπλή ερωτική ζωή του συζύγου της, ο κόσμος κατέρρευσε για εκείνην σαν χάρτινος πύργος.a

ωναση αθηνα

Πληρωμένο σeξ, kinky ερωτικές στιγμές σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων, πάθος, ταξίδια και πικάντικα μικρά αλλά και μεγάλα μυστικά συνθέτουν το παζλ της απιστίας που οδήγησε σε ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια παγκοσμίως!

Την άτακτη σχέση του Βραζιλιάνου ιππέα με τη Βελγίδα πληρωμένη ερωμένη του Nicky T., που έγινε η αιτία ώστε να χάσει αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις ύψους 700.000.000 δολαρίων από το διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση, φέρνει στο φως μέσα από μια σειρά αδιάσειστων στοιχείων το νέο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη “Athina Onassis the red file”.

 

Το βιβλίο-ντοκουμέντο, χρησιμοποιήθηκε από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2017.

στηρίζεται σε συνέντευξη, καθώς και σε όσα εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα για τη ζωή της η πανέμορφη Βελγίδα. Ετσι, ερωτήματα για το πώς και το πότε γνωρίστηκε με τον γοητευτικό Αλβάρο, πώς η ερωτική τους σχέση έμεινε για οκτώμισι χρόνια κάτω από τη σκιά της Αθηνάς Ωνάση, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει έχουν απάντηση για πρώτη φορά.ο

Μέσα στις 322 σελίδες του «Athina Onassis the red file» ,η Nicky T. περιγράφει τα πάντα, στον συγγραφέα για τα ραντεβού της με τον ιππέα σε ξενοδοχεία, τα ταξίδια της για τους ιππικούς αγώνες Longine Athina Onassis Horse Show, τις επισκέψεις τους σε swinger club και δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ».

Πώς έγινε η γνωριμία του άτακτου Αλβάρο και της βελγίδας ερωμένης του;

 

Σύμφωνα με την περιγραφή της ίδιας της Nicky T., ο ολυμπιονίκης ιππέας κατά την πρώτη γνωριμίας τους της απέκρυψε την πραγματική ταυτότητά του, με αποτέλεσμα να της συστηθεί ως Romeu.

«Εως το 2006 ζούσα μια απόλυτα φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Ντόντα. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση» αναφέρει και συνεχίζει να αποκαλύπτει πότε αλλά και με ποιον τρόπο έμαθε τα πάντα για τον εραστή της: «Ηταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα στους αθλητές αναγνώρισα τον Ντόντα. Τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι και πως ταυτόχρονα δεν θα άλλαζε τίποτε στη σχέση μας..

…Από τότε ο Ντόντα άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, όπως τους λόγους για τους οποίους η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί. Συνέχισα να βλέπω τον Ντόντα έως τον Ιούνιο του 2014. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, καθώς είχαμε μια θερμή συζήτηση που κατέληξε σε τσακωμό.

Τότε εκείνος μου ανακοίνωσε την απόφασή του να τελειώσουμε τη σχέση μας. Τον διαβεβαίωσα πως δεν ήμουν πια το παιχνιδάκι του. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα δεσμό που μας ένωνε και φαινόταν πως τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει! Δυστυχώς αυτό ο Ντόντα το ξέχασε. Με την απόφαση του χωρισμού μας θύμωσα, ενώ παράλληλα νευρίασα πάρα πολύ μαζί του, γιατί λίγο διάστημα αργότερα μου έστειλε τους δικηγόρους του προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής του ζωής».

 magazinoCy.com

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend