Σάκης Ρουβάς, Εξομολόγηση: «Τα Είχα Όλα Κι Όμως Ένιωθα Άδειος…»

Σάκης Ρουβάς, Εξομολόγηση: «Τα Είχα Όλα Κι Όμως Ένιωθα Άδειος…»

Αρχική Life style Σάκης Ρουβάς, Εξομολόγηση: «Τα Είχα Όλα Κι Όμως Ένιωθα Άδειος…»

Τι εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς για το πρόβλημα που είχε;

Ο Σάκης Ρουβάς, παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Λεμονιά και το περιοδικό Gala, κι επέλεξε να μιλήσει για άγνωστες δύσκολες στιγμές του που βίωσε στο παρελθόν, για την  σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.

 

Ο Σάκης εξομολογήθηκε ότι στα 29 του χρόνια πέρασε από μία προσωπική αναζήτηση μέσα από την οποία βγήκε πιο δυνατός.

«Το μεγάλο σοκ ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι έχω πρόβλημα. Είχα όλα αυτά που ήθελα, αλλα΄δεν ήμουν ευτυχισμένος. Σε ηλικία 29 ετών είχα κερδίσει όσα είχα ονειρευτεί, αλλά ένιωθα ταυτόχρονα άδειος. Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συμβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά!

Η πρώτη βοήθεια όπως λέει ο ίδιος, ήρθε από έναν πνευματικό. «Ήταν ένας σπουδαίος ασκητής που μου έδειξε τον δρόμο. Με τον πνευματικό και μέσα από εσωτερική αναζήτηση, άνοιξα ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, αυτό της πιο συνειδητής εξέλιξης.

Όταν είπα το “αξίζω”, λέξη-κλειδί, σήμαινε ότι άρχισα να γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και αναγνώρισα ότι διαθέτω εσωτερική δύναμη. Ήταν η περίοδος όπου μια νέα πόρτα άνοιξε για μένα και με οδήγησε σε άλλα, καινούργια πράγματα».

sakis katia rouvas gamos

O Έλληνας pop star  δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο πιο σημαντικό του ρόλο αυτόν του πατέρα: «Στα παιδιά μου είμαι μπαμπάς με όλη τη σημασία της λέξης. Τους έχω κάνει το πρώτο μπάνιο της ζωής τους, τους έχω αλλάξει πάνες, τα πηγαίνω σε παιδικά πάρτι, συμβάλλω μαζί με την Κάτια στο να γαλουχηθούν σωστά και με αρχές.

Επιθυμούμε τα παιδιά μας να σέβονται τους άλλους ανθρώπους και να μη νιώθουν ότι μεγαλώνουν σε ένα σπίτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, ο Σάκης δήλωσε: «Το θέμα των παιδιών έχει κλείσει για εμάς. Είμαστε μία πλήρης οικογένεια».

.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend