Απόβαση του διεθνούς jet set στα Χανιά! Γάμοι μεγιστάνων που κόβουν την ανάσα με την χλιδή και την πολυτέλεια τους!

Απόβαση του διεθνούς jet set στα Χανιά! Γάμοι μεγιστάνων που κόβουν την ανάσα με την χλιδή και την πολυτέλεια τους!

Αρχική Life style Απόβαση του διεθνούς jet set στα Χανιά! Γάμοι μεγιστάνων που κόβουν την ανάσα με την χλιδή και την πολυτέλεια τους!

Θα μπορούσε να είναι μια ακόμα είδηση απο το εξωτερικό όμως αυτή την φορά μας έρχεται απο τα Χανιά εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του διεθνούς jet set! Επιχειρηματίες και μεγιστάνες της παγκόσμιας οικονομίας ταξιδεύουν απο όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσουν το γάμο των ονείρων τους, σε ενα ειδυλλιακό τοπίο, στο Chania Social Events!

Ένας γάμος με θέα το απέραντο γαλάζιοι, σε μια ονειρική παραλία αλλά και σε ένα χώρο δεξιώσεων υψηλών στανταρς αλλά κυρίως με απόλυτη καλαισθησία και σεβασμό στον νεόνυμφους! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως άνθρωποι απο κάθε γωνιά της Γης οπως  ΗΠΑ, Ρωσία, Λίβανο, Ευρώπη επιλέγουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αγία Μαρίνα στα Χανιά. Συχνά οι γάμοι αυτοί θυμίζουν Χολιγουντιανές παραγωγές αφού οι παροχές του Chania Social Events μπορεί να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Όμως το Chania Social Events δεν απευθύνεται μόνο σε διεθνείς προσωπικότητες αλλά σε όλους όσους θέλουν να σφραγίσουν τον έρωτα τους κοιτώντας το μοναδικής ομορφιάς Χανιώτικο ηλιοβασίλεμα!

Οι παροχές είναι προσιτές για όλους ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε ζευγαριού! Η Κρητική φιλοξενία, ο αέρας της θάλασσας, τα ξεχωριστά φαγητά αλλά και η ενεργεία του νησιού αφοπλίζουν τον κάθε επισκέπτη, και σίγουρα σε μια τέτοια περίσταση προσφέρει θετική ενέργεια και καλοτυχία στο νέο ξεκίνημα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend