Πράξη ανθρωπιάς από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στους πληγέντες στο Μάτι

Πράξη ανθρωπιάς από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στους πληγέντες στο Μάτι

Αρχική Life style Πράξη ανθρωπιάς από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στους πληγέντες στο Μάτι
Mια πράξη ανθρωπιάς έκανε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2.
Ο ηθοποιός μαζί με το greekreporter της ομογένειας, κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα έτσι ώστε να δώσουν παρηγοριά και ουσιαστική βοήθεια στους ανθρώπους που είχαν την ατυχία να χάσουν τα σπίτια τους στην τρομερή φωτιά στο Μάτι τον Ιούλιο. Έδωσε όμως και ένα ποσό στο Λύρειο ίδρυμα, το οποία χωρίς κρατική βοήθεια φροντίζει ορφανά παιδάκια αλλά και ηλικιωμένους.
«Πριν λίγο καιρό ζήσαμε μια τραγωδία ως Έλληνες. Κάποιοι απλά το είδαμε να συμβαίνει, όμως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έζησαν αυτόν τον εφιάλτη, σπίτια κάηκαν, δάση εξαφανίστηκαν, μα πάνω απ’ όλα τόσες πολλές ζωές χάθηκαν με ένα φρικτό θάνατο . Τότε οι συνεργάτες μου από το greekreporter κι εγώ ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους πληγέντες δημιουργήσαμε μια φιλανθρωπική σελίδα που ως αποτέλεσμα λόγω της δίκης σας αγάπης και ανθρωπιάς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα δινόταν στους πυρόπληκτους. Σήμερα η αποστολή μας έφτασε στο αίσιο τέλος της και όπως υποσχέθηκα ετσι έπραξα, δηλαδή να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια από την αρχή ως το τέλος και αυτός είναι ο λόγος που όλα καταγράφηκαν και δόθηκαν στην δημοσιότητα ως αποδεικτικά στοιχεία, για να χαρείτε και εσείς γνωρίζοντας ότι τελικά τα χρήματα σας έφτασαν εκεί που θέλαμε όλοι να φτάσουν!
Συγκεντρώσαμε 14.400$ εκ των οποίων τα 6.000 δόθηκαν στο Λύρειο ίδρυμα όπου χωρίς κρατική υποστήριξη φροντίζουν τόσα παιδάκια αλλά και ανθρώπους τρίτης ηλικίας.Οι μοναχές είναι πράγματι ένα ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και έμπρακτης αγάπης που ξεπερνά όλα τα εμπόδια και συνεχίζει να μας δείχνει την μετάβαση που θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας από το «Εγώ» στο «Εμείς». Τα υπόλοιπα 8.400 μοιράστηκαν ισομερώς σε τέσσερις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους και τα υπάρχοντα τους ολοσχερώς, όπου μας υπέδειξε ο Δήμαρχος Ραφήνας και οι συνεργάτες του.
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, εμπιστοσύνη και αγάπη όλων που βοήθησαν και βοηθούν για να κάνουν την ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη»

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend