Γνωστή ψυχολόγος μόδας αποκωδικοποιεί το στυλ της Melania Trump

Γνωστή ψυχολόγος μόδας αποκωδικοποιεί το στυλ της Melania Trump

Αρχική Life style Γνωστή ψυχολόγος μόδας αποκωδικοποιεί το στυλ της Melania Trump
Όπως δημοσίευσε η Express μία ψυχολόγος μόδας θεωρεί πως υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε για την ψυχολογία της Melania Trump μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές.
Η Dawnn Karen, ψυχολόγος μόδας, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή Lorraine για να συζητήσει την γκαρνταρόμπα της 48χρονης Melania Trump. Στην εκπομπή, η Karen ανέλυσε μερικά από τα outfits της Melania, εξηγώντας την γνώμη της σχετικά με το τι πιστεύει πως συμβαίνει στη ζωή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.
Το πρώην μοντέλο φοράει πάντα ρούχα που κάνουν statement, λέει η Karen. Σε μία σειρά φωτογραφιών, το ένα θέμα που τραβά την προσοχή της Karen είναι το πόσες φορές η Melania φοράει πανωφόρια ως μία μορφή «πανωπλίας».
Σύμφωνα με την ψυχολόγο, υπάρχει πολλή πίεση για τη Melania στο να εμφανίζεται ως μία σύζυγος Αμερικανού προέδρου. Ο στόχος της Melania, όπως αναφέρει η Karen, είναι να έχει μία «κάπα σουπερ-ήρωα» έτσι ώστε να νιώθει δυναμική.
«Πραγματικά μοιάζει σαν να φορά πανωπλία, με τόσες κάπες. Στέκεται δίπλα στον πιο ισχυρό άντρα στον κόσμο και χρειάζεται να νιώσει εξίσου ισχυρή» είπε η Karen.
Ωστόσο, η ψυχολόγος δεν βγάζει συμπεράσματα για τη ζωή της Melania χωρίς να έχει αποδείξεις. Σύμφωνα με την Express, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια Lorraine Kelly αναφέρει πως η Melania Trump μοιάζει να νιώθει άβολα δίπλα στον σύζυγό της. Η Karen, απάντησε πως δεν θεωρεί πως οι στυλιστικές επιλογές της πρώτης κυρίας δείχνουν αυτό.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend