20 χρόνια ο  ιατροδικαστής της Νταϊάνα“σπάει” τη σιωπή του

20 χρόνια ο ιατροδικαστής της Νταϊάνα“σπάει” τη σιωπή του

Αρχική Life style 20 χρόνια ο ιατροδικαστής της Νταϊάνα“σπάει” τη σιωπή του

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε τούνελ του Παρισίου.

Aπό την πρώτη στιγμή, τα σενάρια και οι φήμες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα έδιναν κι έπαιρναν.

Μέχρι και σήμερα, οι θεωρίες καλά κρατούν και παρόλο που οι περισσότερες έχουν καταρριφθεί, εξακολουθούν να είναι πιστευτές από μερίδα κόσμου. Και ανάμεσα στις θεωρίες, που παίζουν πολύ μέσα στα χρόνια, είναι κι εκείνη που υποστηρίζει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν έγκυος στο παιδί του Φαγέντ.

Το 2007  ένας Γάλλος δημοσιογράφος, υποστήριζε ότι μετά από έρευνες που είχε κάνει, είχε καταλήξει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα, Ρίτσαρντ Σέφερντ «σπάει» τη σιωπήτου  και για πρώτη φορά δίνει τη δική του επιστημονική απάντηση στη θεωρία περί εγκυμοσύνης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, ο Σέφερντ δήλωσε ότι: «ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αν και μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;».

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend