Ο Τόνυ Μαυρίδης τα παίρνει όλα πίσω για τα περί αλκοολισμού της Ελενας Παπαρίζου!

Ο Τόνυ Μαυρίδης τα παίρνει όλα πίσω για τα περί αλκοολισμού της Ελενας Παπαρίζου!

Αρχική Life style Ο Τόνυ Μαυρίδης τα παίρνει όλα πίσω για τα περί αλκοολισμού της Ελενας Παπαρίζου!

Μετανιωμένος για την συνέντευξη που είχε δώσει το 2017 εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ο Τόνυ Μαυρίδης.

Ο πρώην σύντροφος της Ελενας Παπαρίζου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την τραγουδίστρια, εξαιτίας της συνέντευξης που είχε δώσει πριν χρόνια όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Ελενα Παπαρίζου είχε πάει την Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό, ενώ είχε επισημάνει πως απορούσε πως της χάρισε 12 χρόνια από την ζωή του.

Ο μάνατζερ, λοιπόν, εμφανίστηκε στο δικαστήριο και προσκόμισε έγγραφη δήλωση, όπου ανακαλούσε όσα είχε αναφέρει στη συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό στις 5 Ιουλίου 2017, μεταξύ των οποίων και οι δηλώσεις περί προβλήματος αλκοολισμού της τραγουδίστριας.

«Παρά τις προσωπικές και επαγγελματικές μας διαφορές, δεν είχα πρόθεση να βλάψω την τιμή και την υπόληψή της» ανέφερε μεταξύ άλλων το κείμενο αποκατάστασης που έφερε προχθεσινή ημερομηνία και αναγνώστηκε στο δικαστήριο.

Μετά την ανάγνωση του εγγράφου, το οποίο και θα δημοσιευτεί και στον Τύπο, η συνήγορος της Ελενας Παπαρίζου τόνισε πως με αυτόν τρόπο αποκαταστάθηκε η υπόληψή της και δεν επιθυμεί πλέον την ποινική δίωξη του Τόνυ Μαυρίδη.

Η δικαστική μάχη ωστόσο δεν έχει τελειώσει για το πρώην ζευγάρι, καθώς εκκρεμούν οι δικαστικές μάχες που αφορούν τα περιουσιακά τους στοιχεία και συγκεκριμένα την πολυτελή μεζονέτα στη Γλυφάδα, συνολικού εμβαδού 183 τ.μ., που αγόρασαν μαζί το 2006 με δάνειο ύψους 520.000 ευρώ, αλλά και τα κέρδη της ετερόρρυθμης εταιρίας που είχαν συστήσει από κοινού.

makeleio.gr

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend