Πρίγκιπας Harry | Αυτό είναι το αξεσουάρ που φορά συνέχεια τελευταία

Πρίγκιπας Harry | Αυτό είναι το αξεσουάρ που φορά συνέχεια τελευταία

Αρχική Life style Πρίγκιπας Harry | Αυτό είναι το αξεσουάρ που φορά συνέχεια τελευταία

Μπορεί όλοι να σχολιάζουν τις εμφανίσεις της Meghan Markle στην Αυστραλία, όμως τώρα παρατηρήσαμε κάτι στον Πρίγκιπα Harry.

Ο Πρίγκιπας Harry έχει προσθέσει σε όλα τα looks του ένα καινούριο αξεσουάρ. Πέρα από τη βέρα του, ο Πρίγκιπας φοράει ένα μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί του χέρι, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Πρίγκιπας Harry Meghan Markle

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, υπάρχει λόγος που ο Πρίγκιπας το φοράει. Συγκεκριμένα, το δαχτυλίδι είναι μια συσκευή καταγραφής δραστηριότητας και ύπνου, δηλαδή καταγράφει τα ωράρια του ύπνου και την δραστηριότητα αυτού που το φοράει, και συνδέεται με μια εφαρμογή στο smartphone του.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Meghan Maven@MeghanMaven

Side note: @People has solved the mystery of the black ring that Prince Harry has been sporting in Australia – it’s the Oura ‘Heritage’ ring, which is a sleep and activity tracker! https://ouraring.com/choose-your-ring/ 

Μάλιστα είναι σχεδιασμένο από την εταιρεία Oura αποκλειστικά για τον Πρίγκιπα, μιας και έχει να προγραμματισμένες 76 υποχρεώσεις, τόσο στην Αυστραλία, όσο και στη Νέα Ζηλανδία και τα νησιά Φίτζι.

missbloom.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend