Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συνόδευσε νεαρή παραολυμπιονίκη στην πασαρέλα για τα ΑΜΕΑ

Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συνόδευσε νεαρή παραολυμπιονίκη στην πασαρέλα για τα ΑΜΕΑ

Αρχική Life style Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συνόδευσε νεαρή παραολυμπιονίκη στην πασαρέλα για τα ΑΜΕΑ

Συνοδεύοντας την παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Φαίδρα Μαρκίδη, ο νεαρός Νικόλας απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο όμορφος είναι κάτω από τα φώτα, καθώς και την ευαισθησία την οποία έχει, αφού η 3η επίδειξη μόδας ΑμεΑ, στην οποία έλαβε μέρος, πέρασε και πάλι το μήνυμα: «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι».

Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συνόδευσε νεαρή παραολυμπιονίκη στην πασαρέλα για τα ΑΜΕΑ - Εικόνα 2

Τη Δευτέρα τη νύχτα ο 17χρονος γιος του Ανδρέα και της Μαίρης Μπάρκουλη συγκέντρωσε τα φλας επάνω του στο κλειστό γήπεδο της Αργυρούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με παρουσιάστρια την Αννα Τσιάλτα και διοργανώτρια τη Μις Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, η οποία στο παρελθόν -λόγω μια σπάνιας νόσου- καθηλώθηκε για έναν χρόνο σε αναπηρικό καρότσι, βιώνοντας έτσι τις δυσκολίες των ΑμεΑ.

Ο Νικόλας φόρεσε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα, ενώ στη μέση του ήταν τυλιγμένο ένα μαντίλι αντί για ζώνη. Το look του επιμελήθηκε ο οίκος Τρανούλη και, όπως μάθαμε, όλα τα ρούχα του ράφτηκαν πάνω του.

Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συνόδευσε νεαρή παραολυμπιονίκη στην πασαρέλα για τα ΑΜΕΑ - Εικόνα 3

Το στερνοπούλι του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη περπάτησε στην πασαρέλα με άνεση και χειροκροτήθηκε θερμά από όλους τους παρευρισκομένους. Περιττό να πούμε ότι η μητέρα του τον παρακολουθούσε με περηφάνια αλλά και μεγάλη συγκίνηση. «Το γήπεδο ασφυκτιούσε από κόσμο και η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε να συμμετάσχει και ο Νικόλας σε αυτό το μοναδικό γεγονός» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη λίγο αργότερα.

Σχεδιαστές

Στην επίδειξη, όπου δημιουργίες τους παρουσίασαν και οι σχεδιαστές μόδας Ολγα Καραβαρβέρη και Μάικ Νικολάτος, συμμετείχαν παραολυμπιονίκες και ολυμπιονίκες, ανάμεσά τους ο αρσιβαρίστας Παύλος Μάμαλος και η αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και του άλματος εις μήκος Πηγή Δεβετζή, καθώς και παλιά μοντέλα που έχουν γράψει ιστορία στις πασαρέλες, όπως η Τζένη Οικονόμου.

newside.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend