Θα μας τρελαίνει ολους η Στέλλα Μπεζαντάκου! Έκοψε τα μαλλιά της και ετοιμάζει την βιογραφία της!

Θα μας τρελαίνει ολους η Στέλλα Μπεζαντάκου! Έκοψε τα μαλλιά της και ετοιμάζει την βιογραφία της!

Αρχική Life style Θα μας τρελαίνει ολους η Στέλλα Μπεζαντάκου! Έκοψε τα μαλλιά της και ετοιμάζει την βιογραφία της!
Σκάει «βόμβα» από τη Στέλλα Μπεζαντάκου! Η εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στο nightlife της πρωτεύουσας με το remix του «Σαν μπλουζάκι» και ένα πρωτότυπο concept εμφανίσεων, ετοιμάζει μια μυθοπλαστική βιογραφία της, στην οποία θα περιπλέκονται αληθινές με μυθιστορηματικές καταστάσεις που θα προκαλέσουν έντονο αναγνωστικό ενδιαφέρον.

«Αυτό γίνεται για να μη θιγούν και σκιαγραφηθούν πρόσωπα και γεγονότα… Θα είναι στην ουσία ένα μυθιστόρημα, με… πινελιές προσωπικών εμπειριών. Η συγγραφή θα γίνει από πολύ γνωστό και αμφιλεγόμενο άτομο, που προσωπικά εκτιμώ, και θα εκδοθεί από γνωστό εκδοτικό οίκο» αποκαλύπτει η Στέλλα στην «Espresso».

Οπως μας είπε, μέσα στο 2019 θα αρχίσει και μαθήματα υποκριτικής, κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και χρόνια, ενώ στη συνέχεια της κουβέντας μας περνά σε εξομολογήσεις.

«Η μεγαλύτερη επαγγελματική μου επιτυχία είναι το όνομά μου. Το “Στέλλα Μπεζαντάκου” μπορεί και υπάρχει εδώ και 18 χρόνια από ένα απλό reality, από τα εκατοντάδες που έχουν υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ουσιαστικά στα επαγγελματικά μου να έχω κάνει μια τεράστια επιτυχία… Αυτό το θεωρώ κατόρθωμα, ότι αποτελώ μια “κατηγορία” από μόνη μου, όπως είχε πει και ο φίλος μου κ. Λαζόπουλος χαριτολογώντας. Iσως ακούγεται ψωνίστικο, αλλά δεν παύει να είναι μια αλήθεια…».

«Κράτησα την ψυχή μου καθαρή»

«Oσο για τα προσωπικά μου, θεωρώ επιτυχία ότι δεν αλλοιώθηκα μέσα από καταστάσεις και γεγονότα, κράτησα την ψυχή μου και την καρδιά μου καθαρές, και κυρίως τη συνείδησή μου… Ερωτεύτηκα, αγάπησα και παντρεύτηκα τον άνθρωπο που με συμπλήρωσε ψυχικά και σωματικά» υποστηρίζει η τραγουδίστρια.

Επιπλέον, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε εντυπωσιακές αλλαγές και στο στιλ της. Oπως μας αποκάλυψε, βρίσκεται σε αναζήτηση του ιδανικού look, γι’ αυτό και τη βλέπουμε με κοντό καρέ στη φωτογράφιση.

 

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend