Βαλάντης: «Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με την ίδια γυναίκα»

Βαλάντης: «Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με την ίδια γυναίκα»

Αρχική Life style Βαλάντης: «Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με την ίδια γυναίκα»

Με εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης και μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και τα 3 του παιδιά, με συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν.

«Τι να πρωτοκοιτάξει; Τον εαυτό της ή τα 3 παιδιά;», συμπλήρωσε στην επιχειρηματολογία του ο γνωστός τραγουδιστής

Μια δήλωση που αν μη τι άλλο προκαλεί εντύπωση έκανε ο Βαλάντης. Γνωστός ότι λέει την άποψή του όποια και αν είναι αυτή ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ αστείου και σοβαρού είπε: «Καταστρέφεις τη γυναίκα σου αν κάνεις 3 παιδιά με την ίδια».

Αφορμή λοιπόν για την απάντηση αυτή στάθηκε η ερώτηση της δημοσιογράφου αν σκέφτεται να κάνει και άλλο παιδί. Ο Βαλάντης σημειωτέο έχει μέχρι σήμερα αποκτήσει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως το αποκλείω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω κάνει στο παρελθόν έναν γάμο κι έχω 3 παιδιά, με 3 διαφορετικές γυναίκες. Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με μία γυναίκα. Τι να πρωτοκοιτάξει; Τον εαυτό της ή τα 3 παιδιά; Το λέω για χιούμορ αλλά στην ουσία αν το δεις σοβαρά… Μέχρι να φτάσει στην ηλικία των 9 ετών το παιδί, η γυναίκα δεν θα έχει προσωπική ζωή».

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend