Εντυπωσίασε και φέτος το hair-show της KYANA!

Εντυπωσίασε και φέτος το hair-show της KYANA!

Αρχική Life style Εντυπωσίασε και φέτος το hair-show της KYANA!

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ Professional Hair Products, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ένα μοναδικό hair show με τους καταξιωμένους κομμωτές Claus Nissen & Patricia Hillhammar από τους HH SIMONSEN στο Vergina Theatro του Regency Casinoστη Θεσσαλονίκη.

Η  Patricia Hillahammar και ο Claus Nissen παρουσίασαν τις νέες τάσεις σε κουρέματα, χτενίσματα & χρώμα για την κολεξιόν 2019 και εντυπωσίασαν το κοινό.
Η hh Simonsen είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και κορυφαίους κομμωτές, μια εταιρεία που δημιουργεί κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και εργαλεία Styling.
Η αποστολή της HH Simonsen είναι να υποστηρίξει τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή τους!

ΗΗ SIMONSEN

Η Patricia Hillahammar ξεκίνησε την καριέρα της στην κομμωτική το 2006. Η δημιουργικότητα και το πάθος της για τα μαλλιά την οδήγησαν στη συνέχεια σε διάφορα σουηδικά πρωταθλήματα, εκδηλώσεις αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς, κατακτώντας την πρώτη θέση.
Από το 2015, είναι μια από τους Excellent Edges Educators της HH Simonsen.

Ο Claus Nissen ξεκίνησε την εκπαίδευση του ως κομμωτής το 1989 και από τότε, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του για να μεταβιβάσει τις γνώσεις και το πάθος του σε άλλους κομμωτές.
Το μεγάλο ιστορικό του ως κομμωτής, η εμπειρία του ως Excellent Edges Educator και η διεθνής εξειδίκευση του ως τεχνικός, τον έχουν οδηγήσει στο να μεταβιβάσει τις γνώσεις αυτές σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend