Ο Jason Momoa δέχθηκε body shaming στο Instagram.

Ο Jason Momoa δέχθηκε body shaming στο Instagram.

Αρχική Life style Ο Jason Momoa δέχθηκε body shaming στο Instagram.

 Η «αστυνομία» του Instagram, αυτή που ελέγχει σώματα για ψωμάκια και κυτταρίτιδα και κοιλιακού που συμπυκνώνονται σε έναν, χτύπησε και πάλι. Αυτή τη φορά ΄«θύμα» της έπεσε ο Jason Momoa αποδεικνύοντας ότι το body shaming επηρεάζει εξίσου και γυναίκες και άνδρες.

 

Ο Jason Momoa, η σύζυγός του Lisa Bonet και οι δύο κόρες τους Lola και Nakoa Wolf βρίσκονται στην Ευρώπη και κάνουν διακοπές λίγο καιρό αφού βρέθηκαν στην δεύτερη τελετή του γάμου της Zoe Kravitz στο Παρίσι. Μέχρι εδώ καλά. Έλα όμως που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του Jason Momoa με το μαγιό του και ακολούθησε ένας μικρός χαμός. Κάτω από τη φωτογραφία του που δημοσίευσε στο Instagram ο λογαριασμός του περιοδικού US Weekly ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια καθώς οι fan του συνέκριναν τη φυσική του κατάσταση με εκείνη που είχε όταν έπαιζε στην ταινία Aquaman.

 

«Τι συνέβη στους κοιλιακούς του;» αναρωτήθηκε κάποιος συνοδεύοντας το σχόλιο με μία φατσούλα που κλαίει. «Μάλλον το παράκανε με το πάρτι. Δείχνει σαν να έχει hangover» ήρθε το επόμενο σχόλιο. «Έφαγε τους κοιλιακούς του» τόνισε κάποιος ακόμα. «Η κοιλίτσα προεξέχει» σημείωσε ένας. «Αυτό του συμβαίνει όταν αφήνεται» σχολίασε κάποιος άλλος ενώ ένα ακόμα σχόλιο του επεσήμανε πως «Κάποιος πρέπει να αρχίσει να κάνει βάρη ξανά». Σχόλια κι άλλα σχόλια εμφανίστηκαν και πριν περάσει πολύ ώρα εμφανίστηκαν και όσοι ήθελαν να υπερασπιστούν τον Jason Momoa την έλλειψη του 6 pack του και το δικαίωμα που έχει όπως όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη να μη δίνει δεκάρα για τα σχόλια των υπολοίπων για την εμφάνισή του. Φυσικά δεν ελλειψε και η σχετική αναφορά στο Game of Thrones γιατί όπως θυμάσαι ο Jason ήταν και θα είναι πάντα ο Kahl Drogo της καρδιάς μας.

Embedded video

Miss Naddy@naddyjj

Waking up to Jason Momoa trending due to him being body shamed….hold my purse while I jump on my dragon….

85 people are talking about this

Embedded video

John Cordial@CordialWords

Hey, if you ever feel bad about your body, just remember that even Jason Momoa gets body shamed so yeah society has no clue what’s its fucking talking about jfc

571 people are talking about this

 

Khalis@khvlisfviz

Even Jason Momoa is being body shamed. Jason Momoa! They called the man who plays Khal Drogo in GoT & Arthur Curry in Aquaman fat.

I have no confidence in myself anymore.

Stop body shaming!

See Khalis’s other Tweets

 

Οι χρήστες του Twitter μοιράστηκαν τον προβληματισμό τους γιατί ένας άνθρωπος να δέχεται τέτοια σχόλια, ειδικά από τη στιγμή που η φυσική του κατάσταση είναι προφανώς καλή. Κι εμείς μοιραζόμαστε τον προβληματισμό, και συμπεραίνουμε πως το δώρο που μας έκανε το Instagram να λάβει μέτρα για τα προσβλητικά σχόλια είναι ένα από τα καλύτερα νέα της χρονιάς.

ladylike.gr

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend