Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε κατά του Καλίδη!

Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε κατά του Καλίδη!

Αρχική Life style Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε κατά του Καλίδη!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε σε συνέντευξη του στο «Λοιπόν» για την ομοφυλοφιλία: «Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι. Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου. Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…»
Από το πρωί της Πέμπτης που αναπαράχθηκε η συνέντευξη του τραγουδιστή, πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities, οι οποίοι αντέδρασαν δημόσια μέσω των social media.

Ανάμεσά τους και η Δανάη Μπάρκα, η οποία πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει «παιδί κάποιου». Βασιζόμενη σ’ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι. Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι «διαφορετικό» από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους. Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε. Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις. Θα πω ένα πράγμα: Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

 

star.gr

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend