Το συγκινητικό «αντίο» του  Ανδρέα Μικρούτσικου στον αδελφού του Θάνο

Το συγκινητικό «αντίο» του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αδελφού του Θάνο

Αρχική Life style Το συγκινητικό «αντίο» του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αδελφού του Θάνο

Σε ηλικία 72 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Θάνος Μικρούτσικος, o οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική, έχοντας δίπλα του όλη την οικογένειά του. Η πολιτική κηδεία θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 14:30 στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αποχαιρέτησαν με λίγα λόγια ή ένα τραγούδι τον Θάνο Μικρούτσικο στα social media, ωστόσο, ξεχωρίζει το «αντίο» του αδελφού του, Ανδρέα Μικρούτσικου, που «τσακίζει» με μια φράση του.

Ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια φωτογραφία του αδελφού του σε νεαρή ηλικία στην Πάτρα και έγραψε μια λιτή και άκρως συγκινητική πρόταση, που περικλείει όλη την αγάπη του:

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα.»

Όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση της οικογένειάς του, η πολιτική κηδεία του σπουδαία συνθέτη θα παγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, στις 2:30 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

 

 

news247.gr

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend