Κιάρα Μαρκέζη! «Χτύπημα κάτω από τη μέση η αναφορά στον παππού μου»

Κιάρα Μαρκέζη! «Χτύπημα κάτω από τη μέση η αναφορά στον παππού μου»

Αρχική Life style Κιάρα Μαρκέζη! «Χτύπημα κάτω από τη μέση η αναφορά στον παππού μου»

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, είναι μια από τις κοπέλες που θα συμμετάσχουν στο «My Style Rocks». Η 19χρονη, που όπως έχουμε γράψει στο patkiout άλλαξε επίθετο γιατί δεχόταν bulling στο σχολείο, θεωρεί ότι η αναφορά στον παππού της το τελευταίο διάστημα είναι… χτύπημα κάτω από τη μέση.

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου», δήλωσε η Κιάρα στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη και συμπλήρωσε : «Αυτή τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks».

«Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου», προσθέτει η Κιάρα Μαρκέζη και συνεχίζει, λέγοντας: «Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω».

 

patkiout.gr

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend