Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη με την ανάρτησή του -Τι έγραψαν Χατζίδου και Αρναούτογλου

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη με την ανάρτησή του -Τι έγραψαν Χατζίδου και Αρναούτογλου

Αρχική Life style Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη με την ανάρτησή του -Τι έγραψαν Χατζίδου και Αρναούτογλου

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε στο τραγικό τροχαίο, για την οικογένειά του όμως είναι σαν να μην έχει περάσει μια μέρα.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, στη μνήμη του αδερφού του, ανήρτησε μια φωτογραφία με την ενός έτους κόρη του να βλέπει σε βίντεο τον Παντελή Παντελίδη να ερμηνεύει μια από τις επιτυχίες του.

«Έχεις να μεγαλώσει πολλές γενιές λεβέντη μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Χατζίδουμε αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη, κοινοποίησε μια φωτογραφία όπου ο Παντελής Παντελίδης ποζάρει με τους γονείς της. “Στην καρδιά μας πάντα”, ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας, που συγκίνησε τους ακόλουθους της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Σήμερα διάφορα άτομα της ελληνικής showbiz έκαναν τις δικές τους αναρτήσεις με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θλιβερό γεγονός. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“4 χρόνια χωρίς τον Παντελή… 18 Φεβρουαρίου πρωί όταν ήρθαν τα άσχημα μαντάτα…θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου φίλε!!!”, ήταν τα συγκινητικά λόγια που συνόδεψαν την φωτογραφία που ανήρτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπου ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο τραγουδιστή, που έφυγε τόσο νωρίς.

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend