Μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού παίρνει και η βασίλισσα Ελισάβετ

Μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού παίρνει και η βασίλισσα Ελισάβετ

Αρχική Life style Μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού παίρνει και η βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε την Τρίτη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με μακριά λευκά γάντια που έφταναν μέχρι τους καρπούς της, για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη τελετή απονομής μεταλλίων. Η βασίλισσα συνηθίζει να φοράει κοντά γάντια στις περισσότερες κοινωνικές υποχρεώσεις της, όμως, τα παραλείπει όταν απονέμει τιμές.

 Σύμφωνα με το Independent.co.uk, το παλάτι αρνείται να απαντήσει στο γιατί η Ελισάβετ προέβη σε αυτήν την ενέργεια όμως, βρετανικές πηγές υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να ακολουθεί τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού. Να σημειωθεί ότι βρίσκεται περίπου έξι εβδομάδες μακριά από τα 94α γενέθλιά της, ηλικία αρκετά ευάλωτη στον ιό.

Isa@isaguorThe Queen always or 96% of the time wears gloves for official events ‍♀️ https://twitter.com/majestymagazine/status/1234844445201326080 
Majesty/Joe Little

@MajestyMagazine

The Queen, wearing gloves as a #coronavirus precaution, with actress Wendy Craig at a Buckingham Palace investiture this morning.

View image on Twitter
See Isa’s other Tweets

Στο twitter επικρατούν λογομαχίες για το αν είναι συχνό φαινόμενο η εμφάνιση της βασίλισσας με μακριά γάντια με αρκετούς να υποστηρίζουν, πως είναι υπερβολή να θεωρείται ότι τα έβαλε για να προστατευτεί από τον ιό, αφού συνηθίζει να φοράει γάντια γενικά. Ωστόσο, μια πρόσφατη φωτογραφία από άλλη τελετή απονομής, τον Νοέμβριο του 2019, δείχνει τη Βασίλισσα να μην φορά γάντια εκείνη τη στιγμή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ σε τελετή απονομής 2019
Η βασίλισσα Ελισάβετ σε τελετή απονομής 2019  ASSOCIATED PRESS

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend