Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κάνουν την τελευταία τους επίσημη εμφάνιση πριν τη βασιλική έξοδο

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κάνουν την τελευταία τους επίσημη εμφάνιση πριν τη βασιλική έξοδο

Αρχική Life style Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κάνουν την τελευταία τους επίσημη εμφάνιση πριν τη βασιλική έξοδο

O δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πίσω στη Βρετανία (για τώρα) – για να παραστούν στην Ημέρα της Κοινοπολιτείας η οποία σηματοδοτεί το τελευταίο γεγονός που πρόκειται να παρακολουθήσουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Και παρόλο που θεωρητικά είναι η τελευταία φορά που όλοι οι Windsors συναντιούνται για μια λειτουργία με τέτοιο τρόπο, υπάρχουν ήδη αξιοσημείωτες διαφορές στον τρόπο με τον οποίο η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αντιμετωπίζονται.

Αντί να συνοδεύουν τη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς περπατούσε προς το Westminster Abbey στην αρχή της λειτουργίας, οι Sussexes οδηγήθηκαν στα καθίσματα τους όπως και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι. Πέρυσι, η Kate Middleton, ο Πρίγκιπας William, ο Πρίγκιπας Κάρολος, η Camilla Parker Bowles, ο Πρίγκιπας Harry και η έγκυος τότε Markle, περπάτησαν όλοι μαζι στην πομπή της Βασίλισσας.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο η Markle και ο Harry ήταν ντυμένοι ως επίτιμοι καλεσμένοι.Η Markle φορούσε ένα πράσινο Emilia Wickstead φόρεμα, με μια αντίστοιχη κάπα, τσάντα και headpiece. Ο Ηarry δίπλα της φορούσε ένα μπλε κοστούμι με πράσινη επένδυση στο σακάκι.

Splash News

Για την τελευταία εμφάνισή τους μαζί με τους Sussexes, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήταν επίσης κατάλληλα ντυμένοι. Η Kate Middleton φορούσε ένα μπορντό coat-dress με αντίστοιχες γόβες ενώ ο Γουίλιαμ φορούσε ένα απλό μαύρο κοστούμι, αλλά σεταρίστηκε με τη Δούκισσα με μια σκούρα κόκκινη γραβάτα.

Marieclaire.gr

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend