Βαγγέλης Ματσιας: «Μέσα από τα πανηγύρια θα κάνουμε τον κόσμο να ξεχάσει τα προβλήματά του»

Βαγγέλης Ματσιας: «Μέσα από τα πανηγύρια θα κάνουμε τον κόσμο να ξεχάσει τα προβλήματά του»

Αρχική Life style Βαγγέλης Ματσιας: «Μέσα από τα πανηγύρια θα κάνουμε τον κόσμο να ξεχάσει τα προβλήματά του»

Πανέτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να χαρίσει απίστευτες στιγμές διασκέδασης δηλώνει ο γνωστός κλαρινίστας Βαγγέλης Ματσιας. Ύστερα από την έξοδο της χώρας από την καραντίνα λόγω κορονοιού ανάβουν οι μηχανές για τα πανηγύρια σε όλη την Ελλάδα ο Βαγγέλης Ματσιας μαζί με το κλαρίνο του θα ξεσηκώσουν και πάλι τα πλήθη

«Είμαι έτοιμος να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα στη ζωή μου να παίζω κλαρίνο και να διασκεδάζω τον κόσμο. Βγήκαμε όλοι από μία πολύ δύσκολη περίοδο και να τον κάνουμε να ξεχαστεί.»

Φυσικά και για τα πανηγύρια έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα φού ο αριθμός των θαμώνων αλλά και ο τρόπος που θα διασκεδάζουμε πλέον σε αυτά δεν θα θυμίζει τίποτα το περσινό καλοκαίρι.

» Εμείς που εργαζόμαστε στον χώρο των πανηγυριών είμαστε έτοιμοι να προσαρμόσουμε Όλες μας τις εκδηλώσεις τις απαιτήσεις των αρχών και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τον κόσμο που θα έρθει»

Όμως λόγω του κορωνιού τα πανηγύρια οπως και τα υπόλοιπα είδη διασκέδασης έχουν δεχτεί τεράστιο πλήγμα και φυσικά οι άνθρωποι που εργάζονται Σε αυτά βλέπουν τη σεζόν να χάνεται.

» Για μας η φετινή σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολη έχει χαθεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της και φυσικά δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα το γεγονός ότι θα αναγκαστούμε να έχουμε λιγότερο κόσμο στα πανηγύρια μας και θα κάνουμε και λιγότερες εμφανίσεις όμως εμείς και πάλι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Συγγραφέας: xristis1
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend