Τα «χίλια πρόσωπα» του ταλαντούχου Χρήστου Τσικνιά

Τα «χίλια πρόσωπα» του ταλαντούχου Χρήστου Τσικνιά

Αρχική Life style Τα «χίλια πρόσωπα» του ταλαντούχου Χρήστου Τσικνιά

Το να καταφέρνεις να υποδύεσαι δεκάδες διάσημα πρόσωπα δεν είναι απλά μία ικανότητα αλλά ένα γνήσιο έμφυτο ταλέντο. Ο Χρήστος Τσικνιάς αποτελεί το νέο αίμα σε αυτό που στην Ελλάδα αποκαλούμε show μιμήσεων. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να μεταμορφωθεί από Κατερίνα Στανίση σε Άντζελα Δημητρίου από Ηλία Ψινάκη σε Αλίκη Βουγιουκλάκη από Ζωζώ Σαπουντζάκη σε Γιώργο Μαζωνάκη.

Με σεβασμό απέναντι στα πρόσωπα που υποδύεται με απόλυτο επαγγελματισμό απέναντι στο κοινό αλλά με βαθιά Αγάπη σε αυτό που κάνει ο Χρήστος τσικνιάς αποτελεί πραγματική απόλαυση για όσους βρεθούν στα μαγαζιά στα οποία εμφανίζεται.

Οι εμφανίσεις του είναι προσεγμένες από την αρχή μέχρι το τέλος καλοραμμένα κοστούμια πετυχημένα αστεία και σχεδόν πιστή αντιγραφή των φωνών των εκφράσεων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ηρώων που υποδύεται.

  Η καλύτερη απόδειξη πως αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά είναι το γεγονός πως η Άντζελα Δημητρίου αλλά και η Κατερίνα Στανίση έχουν βρεθεί μπροστά του την στιγμή που τις υποδύεται και έχει εισπράξει από τις μεγάλες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού ένα τεράστιο μπράβο.

Συγγραφέας: xristis1
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend