Απίστευτες κατινιές σε κυπριακή εκπομπή! Πώς έμπλεξαν την Σάσα Σταμάτη, τον δικηγόρο της και το Κύπριο στυλίστα για μια δημόσια συγνώμη!

Απίστευτες κατινιές σε κυπριακή εκπομπή! Πώς έμπλεξαν την Σάσα Σταμάτη, τον δικηγόρο της και το Κύπριο στυλίστα για μια δημόσια συγνώμη!

Αρχική Life style Απίστευτες κατινιές σε κυπριακή εκπομπή! Πώς έμπλεξαν την Σάσα Σταμάτη, τον δικηγόρο της και το Κύπριο στυλίστα για μια δημόσια συγνώμη!

Σε κυπριακή μεσημεριανή εκπομπή του Σίγμα παρουσιάστηκε μέσα απο… ρεπορτάζ… πως ο δικηγόρος της Σάσας Σταμάτη επικοινώνησε με το Κύπριο στυλίστα ζητώντας του να ανασκευάσει δημόσια τα όσα είπα πριν απο λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Κύπρου!

Ο Νικολάς Ιωαννίδης είχε δηλώσει σε εκπομπή του Mega Κύπρου  πως η Σάσα Σταμάτη του είχε «ρουφιανέψει»  πώς εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον είναι χωρισμένοι  οι Σκορδά-Λιάγκας. Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε απο την εκπομπή Αποκαλυπτικά και όπως ήταν λογικό προκάλεσε σεισμό στις σχέσεις των Σταμάτη-Σκορδά και Λιάγκα.

Ο στυλίστας δήλωσε δημόσια μέσα απο το προσωπικό του προφίλ στο Facebook πως όχι μόνο δεν  του τα είπε όλα αυτά η Σάσα Σταμάτη αλλά και πως δεν την έχει δει ποτέ.

Το πάνελ της κουτσομπολίστικης εκπομπής του Σίγμα άφησαν αιχμές πως ο δικηγόρος της Σάσας Σταμάτη υπαγόρευσε το κείμενο στο Κύπριο στυλίστα (παρά τα ορθογραφικά λάθη που έβγαζαν μάτι)!

Πάντως η παρουσίαση απο την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα φάνηκε μάλλον να μεροληπτεί υπέρ του στυλίστα και φυσικά βασικό ερώτημα είναι πως δεν πήραν χαμπάρι την είδηση πού ήταν κάτω απο την μύτη τους.

Συγγραφέας: z80535skar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend