Παγκόσμια αποκλειστικότητα! Ο Ιταλός επιχειρηματίας απάντα για πρώτη φορά εάν έχει σχέση με την Αθηνά Ωνάση

Παγκόσμια αποκλειστικότητα! Ο Ιταλός επιχειρηματίας απάντα για πρώτη φορά εάν έχει σχέση με την Αθηνά Ωνάση

Αρχική Life style Παγκόσμια αποκλειστικότητα! Ο Ιταλός επιχειρηματίας απάντα για πρώτη φορά εάν έχει σχέση με την Αθηνά Ωνάση

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα και τον Διεθνή Τύπο που αναφέρουν πως η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Ιταλό επιχειρηματία! Το όνομα του ειναι Albert Zorzi και είναικαι αυτός ιππέας, με πολλές ευρωπαικές και διεθνής διακρίσεις στην ιππασία. Άρα τα κοινά τους ενδιαφέροντα με την Αθηνά Ωνάση πολλά, και οι δύο αγαπούν τα άλογα με πάθος αλλά διαθέτουν και μια μεγάλη οικονομική άνεση που τους επιτρέπει να αφοσιωθούν αποκλειστικά στην ιππασία.

 

 

Το sitemou.com και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίντζας μίλησε με τον Ιταλό αναβάτη και «σύντροφο» της Αθηνάς Ωνάση για τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες. Ο Alberto Zorzi δήλωσε έκπληκτος απο το γεγονός πως τον εμπλέκουν σε ένα τέτοιο θέμα. Δεν είχε ιδέα  μέχρι να ενημερωθεί απο τον δημοσιογράφο πως κάποιοι τον παρουσιάζουν ως σύντροφο της χρυσής κληρονόμου. Χαρακτηριστικά απάντησε πως δεν έχει χρόνο λόγω της ενασχόλησης του με την ιππασία να διαβάζει τι γράφουν για εκείνον.

 

 

 

Ενώ βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν ερωτευμένο με την Αθηνά Ωνάση λέγοντας πως ειναι αρραβωνιασμένος με ξανθιά κοπέλα, στέλνοντας μας και κοινή τους φωτογραφία!

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend