Ο Στάθης Πουρουτίδης για την Μενεγάκη: Ελένη τι λες, η αλλαγή σου πάει;

Ο Στάθης Πουρουτίδης για την Μενεγάκη: Ελένη τι λες, η αλλαγή σου πάει;

Αρχική Life style Ο Στάθης Πουρουτίδης για την Μενεγάκη: Ελένη τι λες, η αλλαγή σου πάει;

Γράφει ο Στάθης Πουρουτίδης

Αχ Ελένη… Ξαναγύρισες ε; Και δώστου τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά και να τα σχόλια και να το σούσουρο για το τι άλλαξε και τι δεν άλλαξε φέτος. Ελένη το party μόλις ξεκίνησε.

Η επιστροφή της Ελένης έφερε τηλεθέαση και λογικό μου φαίνεται καθότι η αναμονή, χτύπησε κόκκινο. Η βασίλισσα, μας καλωσόρισε στο ολοκαίνουργιο σπιτικό της, αποδεικνύοντας  πως η λάμψη της είναι ισοπεδωτική. Αν με ρωτάς (και να μη με ρωτήσεις εγώ θα το πω) η μόνη ριζική αλλαγή για εμένα, είναι το νέο της σκηνικό. Όλο το άλλο δεν το λες πρωτόγνωρο, ήταν ένα συνονθύλευμα από την παλιά Ελένη, από την συνονόματη της, την Ελενίτσα την ΝτιΤζενερις, λίγο από τηλεπαιχνίδι και ολίγη από γιουβέτσι. Α! Και πολύ κόκκινο χρώμα που τρελαίνεται το Λενιώ. Όλο αυτό την έκανε να μην αφήσει το στίγμα της την πρώτη μέρα, αλλά να το διεκπεραιώσει. Παρακολουθήσαμε να μεν μια διαδραστικότητα στο πλατό βασισμένη σε συνεχόμενες εναλλαγές, αλλά με μια ροή καθοδηγούμενη από το ακουστικό της ( Ελένη Γελαλή γαρ,  σταθερή αξία δίπλα της ) που δεν την χαλάρωσε όμως.  Δεν αναφέρομαι καθόλου στα εμπορικά που φέτος έλειπαν από την πρεμιέρα όπως έκαναν κάποιες τσούχτρες κι άρχισαν τα γνωστά τους. Ξεχνάνε μάλλον πως όλα αυτά ταΐζανε τους υπαλλήλους του σταθμού και το παίζουν εξυπνοπούλια.

Η Ελένη σήκωσε τα μανίκια της και με όρεξη αλλά και κούραση όπως βροντοφωνάζει (ας της πει κάποιος να σταματήσει όμως να το λέει συνέχεια αυτό) δηλώνει παρούσα και έτοιμη να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τα θέλω του κόσμου και να «πολεμήσει» τον ανταγωνισμό. Ένας ανταγωνισμός δύσκολος, με την «δημιουργό» της – τυφώνα Ζήνα Κουτσελίνη να βρίσκεται και φέτος απέναντι της και να την παίζει και στα ίσα, κερδίζοντας έδαφος, τα δελτία ειδήσεων, εντάξει την Χριστίνα Λαμπίρη δεν την παίζω στην παρτίδα αυτή.  Θεωρώ ότι αυτό που κάνει δεν της πάει γι αυτό και το μονοψήφιο. Παρόλο που φέτος η Λαμπίρη έχει μια από τις καλύτερες αρχισυντάκτριες – την Φιλιώ Γιαννακοπούλου και ακόμη μια δυνατή ομάδα πίσω, δεν… δεν πείθει για το ΕΜΕΙΣ που κάθε τρεις και λίγο αναφωνεί. Βασικά είναι και το τόσο εξτε με το σακάκι το ριγέ ξαφνικά που σε ταράζει όσο να πεις.

Ο κόσμος άλλωστε ξέρει, βλέπει και πράττει, αναλόγως. Ένα τρανταχτό παράδειγμα αγάπης και αποδοχής από τον κόσμο είναι η Έλενα Ακρίτα, που υποκλίνομαι και τάσσομαι στο πλευρό της για τις απόψεις της και όχι μόνο. Βγήκε στην Μενεγάκη μιλώντας για την κατάθλιψη και συγκλόνισε με την αλήθεια της μέσα σε πέντε λεπτά. Μόλις πέντε λεπτά τηλεοπτικού αέρα ήταν αρκετά. Δεν προσποιήθηκε, δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε πίσω από καμία ματαιοδοξία. Αυτά να βλέπουν οι ραπουνζελ ντίβες και κάτι πανελίστες . Κι αφού έσταξα το φαρμάκι μου και μεταξύ μας έπρεπ,ε αποχωρώ.

Ελένη καλωσόρισες κοπελάρα μου.  Ελένη όσο της % και αν χτυπάς καμία τους δεν και δεν θα αγγίζει αυτό που είσαι. Οπότε προχώρα, δες, άκου και πράξε.

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend