ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Όλη η αλήθεια για το τέλος του Λιάγκα απο την βραδινή ζώνη και ο ρόλος του Αρναούτογλου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Όλη η αλήθεια για το τέλος του Λιάγκα απο την βραδινή ζώνη και ο ρόλος του Αρναούτογλου!

Αρχική Life style ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Όλη η αλήθεια για το τέλος του Λιάγκα απο την βραδινή ζώνη και ο ρόλος του Αρναούτογλου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sitemou.com ο Γιώργος Λιάγκας έφαγε άκυρο απο τον ΑΝΤ1. Οι ιθύνοντες αποφάσισαν κατα την διάρκεια των εορτών να ανακοινώσουν στον παρουσιαστή πως το βραδινό του σόου…μας «καληνύχτισε»!

Η πρώτη προσέγγιση του καναλιού στον Γιώργο Λιάγκα ήταν η εκπομπή να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα ως μια κίνηση καλής θέλησης απο τον σταθμό. Η ιδέα αυτή λίγες ημέρες μετά εγκαταλείφθηκε αφού ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ρίξει «μαύρο» στον Late night show του Λιάγκα και να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού με συνοπτικές διαδικασίες!

Όσον αφορά τώρα την μεσημεριανή εκπομπή που ακούστηκε οτι θα αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Σάσα Σταμάτη…μάλλον θα μπει στην λίστα με τα «τηλεοπτικά φαντάσματα».

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτολγου. Ο Αρναούτογλου με του που γύρισε απο τις Φιλιππίνες ήρθε σε ρήξη με τον Λιάγκα και έθεσε βέτο στον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος πήρε την τελική απόφαση για το τελος του Λιάγκα απο την βραδινή ζώνη!

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend