Δημήτρης Παπανώτας για Ραμόνα Βλαντή:»Το θράσος έχει όρια? Ναι! Ή βλακεία δεν έχει. Ρε α παράτα μας…»

Δημήτρης Παπανώτας για Ραμόνα Βλαντή:»Το θράσος έχει όρια? Ναι! Ή βλακεία δεν έχει. Ρε α παράτα μας…»

Αρχική News Ελλάδα Δημήτρης Παπανώτας για Ραμόνα Βλαντή:»Το θράσος έχει όρια? Ναι! Ή βλακεία δεν έχει. Ρε α παράτα μας…»

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή, όχι μόνο δεν δείχνει να καταλαγιάζει αλλά φουντώνει ακόμα περισσότερο. Μετά την εμφάνιση της νικήτριας του My Style Rocks στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, όπου αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι», ο Δημήτρης Παπανώτας ξέσπασε μέσα από το facebook.

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο Δημήτρης έγραψε: «Είναι τραγικό που υπάρχουμε!!!! Αποφάνθηκε η κυρία που δεν μας ξέρει και το μόνο που ξέρει για εμάς είναι ότι είμαστε τενεκέδες άδειοι!!!!! Το θράσος έχει όρια? Ναι! Ή βλακεία δεν έχει. Τα μπέρδεψε το κοριτσάκι…».

Λίγο μετά επανήλθε σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Έτσι είναι οι σικ κυρίες που πέρασαν από τα playmate! Ξέρουν να βρίζουν δημόσια. Δεν δέχονται όμως απάντηση… Είναι οι μόνες που δικαιούνται δια να ομιλούν! Οι υπόλοιποι τουμπεκί ψιλοκομμένο… Ρε α παράτα μας…».

 zappit.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend