Αποχώρησε από την εκπομπή της Καινούργιου…

Αποχώρησε από την εκπομπή της Καινούργιου…

Αρχική Μedia Αποχώρησε από την εκπομπή της Καινούργιου…

Μόλις δυο μήνες πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου ανακοινώνει την αποχώρηση του από την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω.

Ο λόγος για τον Μαρίνο Βυθούλκα  ο οποίος επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, ανακοίνωσε μέσω facebook ότι αποχωρεί..

«Ύστερα από δυο σχεδόν χρόνια στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ένα τηλεοπτικό project στο οποίο βρέθηκα εν τη γενέσει του, πριν ακόμα βγει στον αέρα, αποφάσισα να αποχωρήσω οικειοθελώς για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους. Ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όλοι κρινόμαστε στο «γήπεδο», είτε αυτό λέγεται περιοδικό και εφημερίδα, είτε τηλεόραση. Στο «Φτιάξε Καφέ» λοιπόν, έδωσα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, κάτι που εισέπραξα όχι μόνο από συναδέλφους του χώρου, αλλά και από μηνύματα τηλεθεατών και άγνωστων ανθρώπων στα social media. Καμία δουλειά δεν είναι ιδανική, από την άποψη πως πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, ζόρια και κακές στιγμές. Εγώ κρατάω μόνο τις καλές, διαγράφω τις δυσάρεστες και προχωράω μπροστά. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και τους εργαζόμενους του Epsilon, από τον αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλλη και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι τεχνικούς, μοντέρ, μακιγιέζ και τα κορίτσια στο βεστιάριο για τη συνεργασία», έγραψε ο ίδιος.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend