Λάουρα Νάργες: Απαντάει πρώτη φορά για την ανακοίνωση της από το Epsilon!

Λάουρα Νάργες: Απαντάει πρώτη φορά για την ανακοίνωση της από το Epsilon!

Αρχική Μedia Λάουρα Νάργες: Απαντάει πρώτη φορά για την ανακοίνωση της από το Epsilon!
Η Λάουρα Νάργες παραχώρησε συνέντευξη στο “Ooh La La” και μεταξύ άλλων σχολίασε την ανακοίνωση του ονόματος της από το Epsilon και την εκπομπή της Μαντούς Γαστεράτου.

Μάλιστα, ανακοίνωσε πως από τη νέα σεζόν συνεχίζει στο The Voice μαζί με όλη την ομάδα. «Συνεχίζουμε με το The Voice, όλη η ομάδα ίδια και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στα backstage θα είμαι και θα συναντώ τους παίκτες εκεί να καταλάβω λίγο περισσότερο την ψυχολογία τους και να προσπαθώ να τους δώσω δύναμη όσο μπορώ», είπε χαρακτηριστικά.

Για την ανακοίνωση της από το Epsilon: «Δεν ξέρω γιατί ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην εκπομπή με την Μαντώ Γαστεράτου. Με το να πεις «ναι, οκει πάμε» μέχρι να γίνει κάτι όντως ή να βάλεις οποιαδήποτε υπογραφή, απέχει αρκετά. Τώρα γιατί και πως, δεν ξέρω».

Για το ποια είναι η ιδανική εκπομπή για την ίδια, απάντησε λέγοντας: «Για εμένα έχει περισσότερο σημασία να βρίσκομαι σε μία ομάδα, η οποία πραγματικά να είναι ομάδα. Να είναι πολύ καλό το concept, να είναι ευχάριστο και να μπορείς να δεις μια προοπτική μέσα σε αυτό. Δεν έχω αυτόν τον καημό να γίνω αύριο κεντρική παρουσιάστρια, γιατί αν τυχόν ποτέ γίνει αυτό, θα θέλω να είμαι και καλή.»

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend