Δημήτρης Σκουλός  : «Η φωτογραφία σου είναι σκουπίδι»

Δημήτρης Σκουλός : «Η φωτογραφία σου είναι σκουπίδι»

Αρχική Μedia Δημήτρης Σκουλός : «Η φωτογραφία σου είναι σκουπίδι»

Η χθεσινή δοκιμασία ήθελε τις κοπέλες του GNTM να περνούν ένα κοινωνικό μήνυμα για το περιβάλλον.

Έτσι, φορούσαν μόνο πλαστικά γύρω από το κορμί τους που έπρεπε να σκίσουν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Σύμφωνα με τις οδηγίες, μάλιστα των κριτών, έπρεπε τα κορίτσια να βγάλουν την ώρα της φωτογράφησης θυμό, φόβο, ανάγκη για απεγκλωβισμό.

Η Ειρήνη Ερμίδου, η οποία δεν τα πήγε καθόλου καλά δέχτηκε τη σκληρή κριτική του Δημήτρη Σκουλού καθώς γελούσε καθ΄όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

«Με αυτό που σε ντύσανε, τα πλαστικά, είναι τα σκουπίδια, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αυτή τη φωτογραφία θα μπορούσες να την τυπώσεις μεγάλη και άλλη φορά, αν ξανακάνεις φωτογράφιση, να τυλιχτείς με αυτήν. Γιατί είναι σκουπίδι.

Και στο λέω πολύ σκληρά γιατί εκείνη τη στιγμή γέλαγες, δεν σταμάτησες ποτέ να γελάς, ποτέ μέχρι τέλους. Σου φώναζα, ούρλιαζα, να σε βάλω στο κλίμα, σε βοηθάγαμε όλοι, εσύ νόμιζες ότι πήγαινες βόλτα με νηπιαγωγείο. Σας ζητήσαμε να βγάλετε ένα κοινωνικό μήνυμα κι εσύ το είδες για πλάκα. Γι’ αυτό και η φωτογραφία είναι σκουπίδι. Ήθελα να πάρω την κάμερα και να σε κυνηγάω», της είπε ο Σκουλός.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend