Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατακεραύνωσε το Next Top Model

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατακεραύνωσε το Next Top Model

Αρχική Μedia Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατακεραύνωσε το Next Top Model

Συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τη Μαρία Ανδρέου η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Επιστροφή» του ΑΝΤ1 μίλησε μεταξύ άλλων για τα reality της ελληνικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα το Greece’s Next Top Model στο οποίο δεν αναφέρθηκε και με τα καλύτερα σχόλια.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μίλησε για την κριτική επιτροπή, δεν μίλησε για τις παίκτριες, αλλά αναρωτήθηκε για τις μητέρες των διαγωνιζομένων και όσα ακούν στον αέρα και αναιρούν όποιον αγώνα έχουν κάνει οι γυναίκες της παλιότερης και σύγχρονης εποχής για τα δικαιώματά τους.

«Οι γυναίκες έχουν κάνει τόσους αγώνες για τα δικαιώματά τους, για τον φεμινισμό… Δεν ξέρω πώς οι μητέρες των κοριτσιών αντέχουν να ακούν για τις κόρες τους ατάκες του τύπου “δεν είσαι αρκετά σέξι”, “κάνε αυτή τη σέξι πόζα”, “με τα πόδια στο πλάι”. Είναι τραγικό… Και μιλάμε για κορίτσια 18 με 20 ετών. Βλέπω κοπέλες τόσο αδύνατες και ακούω ότι θα ήταν καλό να στεγνώσουν, να χάσουν πέντε κιλά ακόμη. Δηλαδή ένα γλυκό 18χρονο κορίτσι πρέπει να είναι στεγνό για να γίνει κούκλα;» τόνισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. «Δεν ξέρω, κάτι πάει στραβά… Για εμένα όλα αυτά είναι τηλεοπτικά σόου χωρίς ρεαλισμό», κατέληξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend