Δυο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα σπάει τη σιωπή της

Δυο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα σπάει τη σιωπή της

Αρχική Μedia Δυο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα σπάει τη σιωπή της
Η σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι έχασε ξαφνικά τον άνθρωπο της.

Ήταν 31 Οκτωβρίου όταν ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Βούλας. Την ώρα που ο γνωστός επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του από τις σφαίρες του εκτελεστή του, η Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν στο fashion show της Kathy Hendels, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπο μου» ανέφερε στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret των Παραπολιτικών, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Η Αλεξάνδρα είναι χάλια .Είναι 6 χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα», πρόσθεσε περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά και η κόρη της.

Η ίδια για πρώτη φορά βάζει τέλος στις φήμες που την θέλουν σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα μια για πάντα και να πάει να ζήσει μόνιμα στην Αυστραλία, . «Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε», εξηγεί στο Secret που κυκλοφορεί από σήμερα

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend