Κριτές και παίκτες του MasterChef 3 εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνισή των όμορφων αλεξιπτωτιστριών

Κριτές και παίκτες του MasterChef 3 εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνισή των όμορφων αλεξιπτωτιστριών

Αρχική Μedia Κριτές και παίκτες του MasterChef 3 εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνισή των όμορφων αλεξιπτωτιστριών

Στη διαφορετική δοκιμασία στο MasterChef 3, οι επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να μαγειρέψουν για τους στρατιωτικούς του αεροδρομίου Μεγάρων. Ωστόσο, ένας αιφνιδιασμός… από αέρος αναστάτωσε ευχάριστα τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, αφού στο αεροδρόμιο, όπου βρίσκονταν, προσγειώθηκαν τριάντα αλεξιπτωτιστές.

Έκπληξη προκάλεσε στους παρευρισκομένους αλλά και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο   οι δύο αλεξιπτωτίστριες, οι οποίες τράβηξαν τα βλέμματα.

Μάλιστα, η κάμερα του σκηνοθέτη έκανε μοναδικά κοντινά στην όμορφη ξανθιά αλεξιπτωτίστρια, με το υπέροχο χαμόγελο, η οποία απέσπασε κολακευτικά σχόλια από παίκτες, τον κριτή Κουτσόπουλο, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

«Να πούμε και για την εκπροσώπηση του γυναικείου φύλου σε αυτή την πτώση, είχαμε και δύο πανέμορφες κυρίες, πάμε ένα χειροκρότημα για τις κυρίες» δήλωσε γοητευμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η δεύτερη αλεξιπτωτίστρια, η οποία μαζί με τη συνάδελφό της κέρδισαν τον θαυμασμό του Παντελή.

«Θαύμασα τη δύναμη του γυναικείου φύλου και είπα παιδιά αξίζει να το κάνουμε αυτό, ας τρέξουμε να μαγειρέψουμε για τα κορίτσια μας» δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα για τις δύο όμορφες κυρίες.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend