Η Στέλλα Μιζεράκη «έφαγε» τη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Στέλλα Μιζεράκη «έφαγε» τη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αρχική Μedia Η Στέλλα Μιζεράκη «έφαγε» τη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Όλο το παρασκήνιο και τα γυρίσματα που ήδη άρχισαν με την Μιζεράκη

Η Στέλλα Μιζεράκη ξεκίνησε ήδη γυρίσματα και ουσιαστικά πήρε τη θέση και το ρόλο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Την ώρα που η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» περιμένει στο ακουστικό της για τηλεοπτική πρόταση για τη νέα σεζόν, η νικήτρια του «Power Of Love» υπέγραψε, φωτογραφήθηκε και πολύ σύντομα θα μάθουμε, επισήμως και τα νέα.

Πρόκειται για πρωταγωνιστικό ρόλο στο sequel «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα» του Όμηρου Ευστρατιάδη ο οποίος κλείδωσε το cast και έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Ο Ευστρατιάδης είχε κάνει αρχικά ραντεβού με την Σπυροπούλου, αφού ήθελε μια «διάσημη», πληθωρική, νεαρή Ελληνίδα για το ρόλο της sexy μαθήτριας. Η Κωνσταντίνα είχε ζητήσει ένα πολύ υψηλό χρηματικό ποσό και δεν τα βρήκαν. Η εναλλακτική του έμπειρου σκηνοθέτη ήταν η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία συμφώνησε από το πρώτο ραντεβού.

Τον πήρε τον ρόλο λοιπόν η Στέλλα και το ερχόμενο φθινώπορο θα τη δούμε για πρώτη φορά στην καριέρα της και στις κινηματογραφικές αίθουσες, μαζί με τον «Μπίλια», Στηβ Ντούζο, τον Σπύρο Θεοδόση, τον guest έκπληξη Μάρκο Σεφερλή και πολλούς ακόμα ηθοποιούς σε ρόλους των ατίθασων μαθητών του σχολείου.

 gossip.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend