Το… απειλητικό μήνυμα του Jimmy Fallon στον Αρναούτογλου

Το… απειλητικό μήνυμα του Jimmy Fallon στον Αρναούτογλου

Αρχική Μedia Το… απειλητικό μήνυμα του Jimmy Fallon στον Αρναούτογλου

Ο διάσημος παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης Jimmy Fallon έστειλε… μήνυμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με… απειλητικές διαθέσεις.

Από το πλατό της εκπομπής του Αμερικανού παρουσιαστή έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα του διεθνούς στερεώματος είτε πρόκειται για το jet set είτε για τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι ο βασιλιάς των talk shows και φυσικά παρουσιάζει την αντίστοιχη εκπομπή The 2night show που στην Ελλάδα μάθαμε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Κάποιος ακόλουθός του λοιπόν τον ενημέρωσε για την ύπαρξη της Ελληνικής version της εκπομπής του και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία του Έλληνα παρουσιαστή από παλιότερη εκπομπή του στην οποία ήταν καλεσμένη η Πηνελόπη Πλάκα.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο ακόλουθος του Jimmy Fallon έγραψε χαρακτηριστικά: «Αφού συναντήσατε τον ιταλικό ομόλογό σας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω στον Έλληνα». Και τότε ο Jimmy Fallon με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει, είπε σχεδόν… απειλητικά: «Εμείς πρέπει να μιλήσουμε».
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με τον ίδιο τον Γρηγόρη να μην έχει ακόμα αντιδράσει σε όλο αυτό.

Δείτε την φωτογραφία:

 

 

 

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend