Πέτρος Κωστόπουλος: “Ποιον επηρεάζεις μωρή”;

Πέτρος Κωστόπουλος: “Ποιον επηρεάζεις μωρή”;

Αρχική Μedia Πέτρος Κωστόπουλος: “Ποιον επηρεάζεις μωρή”;

Με αφορμή τις αδερφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, στην εκπομπή «Όλα Λάθος» αναφέρθηκαν στους influencers της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε την αντίθετη άποψη που έχει για τα άτομα που χρησιμοποιούν τον όρο «influencer» και εξήγησε τον λόγο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής του Openδεν δίστασε να τονίσει πως είναι ντροπή να γράφουν στο Instagram, συγκεκριμένα κορίτσια ότι είναι influencers, καθώς δεν επηρεάζουν κανένα.

«Εγώ δεν μπορώ το influencer! Έβαλα στο προφίλ μου στο Instagram κάτι γυαλιά που μου έκαναν δώρο και μου γράφουν ως σχόλιο “Αχ, μας έγινε και ο Κωστόπουλος influencer!”. Εντάξει, καμία φόρα μην μας γυρίσει ανάποδα το κεφάλι! Influencer σημαίνει ο άνθρωπος που επηρεάζει την κοινή γνώμη και βλέπω μικρά κοριτσάκια να γράφουν influencer. Ποιον επηρεάζεις μωρή; Είναι ντροπή που το γράφουν! Εγώ εάν το έγραφα θα έτρωγα γιαούρτια! Είσαι ψώνιο όταν το γράφεις αυτό.», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Το θέμα σχολίασαν και η Μαντώ Γαστεράτου, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Σωτήρης Καραμίντζας, αναφέροντας μάλιστα ονόματα γυναικών που ασχολούνται με το Instagram.

 

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend