Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης ξαναχτυπούν: «Άντε ρε βόδι με προσβάλλεις» – «Είσαι ηλίθια;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης ξαναχτυπούν: «Άντε ρε βόδι με προσβάλλεις» – «Είσαι ηλίθια;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχική Μedia Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης ξαναχτυπούν: «Άντε ρε βόδι με προσβάλλεις» – «Είσαι ηλίθια;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη ταξίδεψαν στην Αργεντινή για χάρη του Globetrotters και βρέθηκαν να περιπλανιούνται στους δρόμους του Μπουένος Αιρες. Κάποια στιγμή βρέθηκαν σε έναν πεζόδρομο όπου χορευτές χόρευαν αργεντίνικο ταγκό και θέλησαν να δοκιμάσουν.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μάθαινε με έναν έμπειρο χορευτή και το ίδιο έκανε και ο Χάρης Βαρθακούρης. Το μάθημα, όμως, δεν είχε καλό τέλος, καθώς η Αντελίνα έγινε έξαλλη με τον σύζυγό της, για μια ακόμη φορά. «Τελείωσες, δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα. Αυτή είναι μινιατούρα. Αντε ρε βόδι, με προσβάλεις», είπε στον Χάρη Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη νευρίασε τόσο που άρχισε να περπατά μόνη της, ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης την ακολουθούσε και της ζητούσε να του εξηγήσει. «Τελείωσες, τελείωσες», του έλεγε. «Το κατάλαβα κοριτσάκι μου καλό, με βλέπεις να στεναχωριέμαι. Αλλά πες μου γιατί. Είσαι ηλίθια, απάντησε μου, είσαι;», της είπε εκείνος.

«Επειδή έχω γίνει έξαλλη, θέλω να εξηγήσω για ποιο λόγο είμαι έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα γιατί ήρθαμε μια χαρά εδώ. Δεν έχει να κάνει με ζήλια, έχει να κάνει με κάτι το οποίο είδα και η εικόνα με τάραξε και με χάλασε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία δεν μπορούσε να ηρεμήσει γι’ αυτό και ο τραγουδιστής την άφησε για λίγο στην ησυχία της. Ο καβγάς, ωστόσο, συνεχίστηκε παρά την προσπάθεια του Πέτρου Πολυχρονίδη να τα βρουν.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε πρόβλημα με το σχόλιο του συζύγου της για τα κιλά της. Πάντως, η ίδια η Αντελίνα είχε αποκαλύψει μέσω Instagram πόσα κιλά είναι αλλά τι ύψος έχει.


Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend