Παραίτηση βόμβα αρχισυντάκτριας απο τηλεοπτική εκπομπή!

Παραίτηση βόμβα αρχισυντάκτριας απο τηλεοπτική εκπομπή!

Αρχική Μedia Παραίτηση βόμβα αρχισυντάκτριας απο τηλεοπτική εκπομπή!

Απομένουν μόνο δύο μέρες πριν τον τελικό του Παγκύπριου Διαγωνισμού Ομορφιάς που θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή (26/11) από το Pavillion. Ουδείς, λοιπόν, ανέμενε ότι, στο παρά πέντε του φινάλε, η παραγωγή θα δεχόταν άλλο ένα πλήγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lifenewscy, μόλις χθες (22/11) η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Αντωνία Τσαγκαλίδου, υπέβαλε γραπτώς την παραίτησή της στη διεύθυνση του TVOne.

Αν και δεν υπάρχει στο παρόν στάδιο επίσημη επιβεβαίωση από το κανάλι, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η Τσαγκαλίδου απέχει από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το τελευταίο live, ενώ η απόφασή της φαίνεται να σχετίζεται με μια σειρά γεγονότων που δεν της επέτρεπαν να διεκπεραιώσει τα καθήκοντά της.

Η αρχισυντάκτρια του Star Κύπρος 2017, Αντωνία Τσαγκαλίδου.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για «διάσταση απόψεων» ανάμεσα στην ίδια και στην παραγωγή που φέρεται να την απέκλεισε από καίριες αποφάσεις, άμεσα συνυφασμένες με το περιεχόμενο του show που βρίσκεται υπό την ευθύνη της, αλλά και από την ετοιμασία των κειμένων, που σε τέτοιες περιπτώσεις αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της αρχισυνταξίας.

Θυμίζουμε ότι, το Star Kύπρος θα κλείσει τον κύκλο του με δύο επεισόδια λιγότερα από τα προγραμματισμένα, ενώ στη διάρκεια του τρεις διαγωνιζόμενες (Κάλια Χρίστου, Μαλβίνα Βακανά και Αλίκη Νικολάου) αποχώρησαν οικειοθελώς, με την περίπτωση να επικαλείται σε όλες τις περιπτώσεις προσωπικούς λόγους των κοριτσιών.

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend