Γραφείο κηδειών φτιάχνει φέρετρα με χρωματιστά γκλίτερ για να λάμψετε και μετά θάνατον

Γραφείο κηδειών φτιάχνει φέρετρα με χρωματιστά γκλίτερ για να λάμψετε και μετά θάνατον

Αρχική Διάφορα Γραφείο κηδειών φτιάχνει φέρετρα με χρωματιστά γκλίτερ για να λάμψετε και μετά θάνατον
Κατά τον Φρόυντ, ο καθένας μας χρωστάει στη φύση έναν θάνατο και πρέπει να είναι προετοιμασμένος να εξοφλήσει αυτό το χρέος, με λίγα λόγια ο θάνατος είναι φυσικός, αναμφισβήτητος και αναπόφευκτος.

 

Και όταν αποχαιρετούμε αυτό το γήινο βασίλειο, αναλαμβάνουν δράση οι μακιγιέρ που μας περιποιούνται για να δείχνουμε όμορφοι κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Όμως κάποιοι καλλιτέχνες έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα στο θέμα στυλ: Δημιούργησαν ένα φέρετρο που είναι καλυμμένο με χρωματιστά γκλίτερ!

Πολυτελή φέρετρα είναι πλέον διαθέσιμα σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, τα οποία έχουν τον ίδιο τύπο γκλίτερ που χρησιμοποιείται για τα παπούτσια του οίκου Jimmy Choo. Φανταστικό!

Αυτή η ιδέα ήρθε από τον Chris και την Dawn Nicholls, οι οποίοι ίδρυσαν την “The Glitter Coffin Company” για να επεκτείνουν τις υπάρχουσες υπηρεσίες τους στην κατασκευή επίπλων με γκλίτερ.
“Αποφάσισα μια μέρα να κάνουμε κάτι διαφορετικό, είχαμε την εταιρεία “The Glitter Furniture” για δύο χρόνια και ήθελα να την επεκτείνω,” είπε ο Chris. “Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα φέρετρο και να το καλύψω με γκλίτερ για να δω πώς θα δείχνει. Η σύζυγός μου ξαφνιάστηκε όταν είδε ότι έψαχνα ν’ αγοράσω φέρετρο από το ίντερνετ.”

“Στη συνέχεια μίλησα με τον John από την εταιρεία Wyatt Brother’s με την οποία αργότερα συνεργάστηκα. Φτιάξαμε το πρώτο κομμάτι και όταν το έβγαλα έξω από το φορτηγό, έλαμπε από τον ήλιο και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.
“Αυτό έγινε περίπου πριν από ένα χρόνο. Μετά αρχίσαμε να προωθούμε την επιχείρηση αν και έπρεπε να περιμένουμε τα φέρετρα να περάσουν από τις απαραίτητες δοκιμές ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καύση και ταφή.”
“Έχουμε περάσει πλέον από αυτό το στάδιο και στέλνουμε δείγματα σε γραφεία κηδειών σε ολόκληρη τη χώρα.”
Από τον Ιανουάριο η εταιρεία έχει παραδώσει 15 φέρετρα με γκλίτερ. Η FE Harris φτιάχνει τα φέρετρα και στη συνέχεια η εταιρία The Glitter Coffin Company τα στέλνει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend