Καταναλώστε ένα Αγγούρι κάθε μέρα για ένα μήνα και δείτε τις αλλαγές που θα συμβούν στο σώμα σας

Καταναλώστε ένα Αγγούρι κάθε μέρα για ένα μήνα και δείτε τις αλλαγές που θα συμβούν στο σώμα σας

Αρχική Διάφορα Medcare Καταναλώστε ένα Αγγούρι κάθε μέρα για ένα μήνα και δείτε τις αλλαγές που θα συμβούν στο σώμα σας

Πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι τα αγγούρια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τα οποία μπορούν να καταπολεμήσουν σοβαρές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Τα αγγούρια βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, σας κρατάνε ενυδατωμένους και  βελτιώνουν το δέρμα και τα μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να απολαύσετε τα αμέτρητα οφέλη είναι να τα καταναλώνετε τακτικά ως γαρνιτούρα.

Αν καταναλώνετε αγγούρια σε καθημερινή βάση για ένα μήνα, θα βιώσετε πολλές αλλαγές στην υγεία σας:

Αποτοξίνωση και ενυδάτωση του δέρματος
Τα αγγούρια είναι 95% νερό, έτσι ενυδατώνουν αποτελεσματικά το σώμα, και αποκαθιστούν πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που χρειάζεστε.

Άσχημη αναπνοή
Τα αγγούρια λύνουν γρήγορα το πρόβλημα με της άσχημης αναπνοής, δεδομένου ότι έχουν ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες που καταστρέφουν τα βακτήρια, τα οποία είναι ο κύριος ένοχος για τη δυσάρεστη αναπνοή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε μια φέτα αγγουριού στο στόμα, και κρατήστε το για μισό λεπτό.

Η πέψη και την καύση του λίπους
Η τακτική κατανάλωση αγγουριών ενισχύει τη γενική υγεία. Αυτά τα λαχανικά βοηθούν την πέψη και την εξάλειψη του επιπλέον σωματικού λίπος. Επιπλέον, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και φυτικές ίνες και έτσι διώχνουν τις τοξίνες και βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend