Εξαφάνιση ανηλίκου από το νοσοκομείο Παίδων – Νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή

Εξαφάνιση ανηλίκου από το νοσοκομείο Παίδων – Νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή

Αρχική News Εξαφάνιση ανηλίκου από το νοσοκομείο Παίδων – Νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή
Για την εξαφάνιση ανηλίκου από το νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού. Το 14χρονο κορίτσι αγνοείται από τις 8 Μαΐου.

Στην αφίσα για την εξαφάνιση ανηλίκου που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται πως το 14χρονο κορίτσι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, πρόκειται για την Ντουά Κασέμ, 14 ετών. Εξαφανίστηκε στις 8 Μαΐου, στις 06:00 το πρωί από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή.

Η Ντουά έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,65 μ. και ζυγίζει 65 κιλά.  Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα.

Λόγω ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης της Ντουά, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend