Βρήκε την λύση για το μεταναστευτικό στο πρόσωπο  της Τασίας Χριστοδουλοπούλου

Βρήκε την λύση για το μεταναστευτικό στο πρόσωπο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου

Αρχική News Βρήκε την λύση για το μεταναστευτικό στο πρόσωπο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου
– Βρήκε την λύση για το μεταναστευτικό στο πρόσωπο (κυριολεκτικά) της Τασίας Χριστοδουλοπούλου
– Πρότεινε να χρησιμοποιηθεί ως… σκιάχτρο για «να την βλέπουν οι λαθρομετανάστες και να κάνουν αναστροφή»
– Δυναμική απάντηση από την Γ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής
– «Η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει της δουλειά της για να ξεβρομίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο»
– Δείτε το επίμαχο βίντεο
«Προκαλεί ο Ηλίας Κασιδιάρης». Μια φράση που τείνει να καταντήσει γραφική, αν αυτό δεν έχει γίνει ήδη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρέδωσε για μια ακόμη φορά τα… διαπιστευτήριά του και μάλιστα μέσα στην ελληνική Βουλή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιδόθηκε σε ένα ρατσιστικό, σε ξιστικό (και πολλά ακόμη) παραλήρημα εναντίον της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, με «πρόσχημα» το μεταναστευτικό.

Ο… γνωστός Κασιδιάρης
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο για το άσυλο. Και φρόντισε να προσδώσει προσωπικό χαρακτήρα στην επίθεσή του, σχολιάζοντας με απαράδεκτο ύφος και χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις.

Συγκεκριμένα τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Κι εμείς έχουμε δικαίωμα μεθαύριο όταν αναλάβουμε, να βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα, για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα την βλέπουνε νύχτα, θα λένε τι πράγμα είναι αυτό, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίζουνε πίσω και τρέχοντας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας. Αυτή τη λύση θα επιβάλουμε. Θα βάλουμε την Τασία την Χριστοδουλοπούλου να την βλέπουνε το βράδυ εκεί σαν σκιάχτρο, πάνω σε μία βραχονησίδα κι έτσι θα φεύγουνε και θα λύσουμε το πρόβλημα των προσφυγικών ροών».

Οφείλει κανείς, πάντως, να αναγνωρίσει την αίσθηση του χιούμορ του βουλευτού της ΧΑ, ο οποίος ξεκίνησε με την φράση «έχουμε δικαίωμα μεθαύριο όταν αναλάβουμε«…

Η πληρωμένη απάντηση της Γ’ Αντιπροέδρου της Βουλής
Η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ήρθε σε αυστηρό και απαξιωτικό ύφος. Η ίδια, πάντως, χρησιμοποίησε και σκληρή γλώσσα, που δεν άφηνε περιθώρια περαιτέρω αντιπαράθεσης.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θα απαντήσω σε ένα παραλήρημα που ακούστηκε μέσα στη Βουλή από κάποιον νεοναζί κανίβαλο. Γιατί για κανίβαλο πρόκειται. Αυτό που θα ευχηθώ, είναι η ελληνική δικαιοσύνη να εκτελέσει το χρέος της, για να ξεβρομίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σε ξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο, που τον ακούμε και παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε«.

Αντιδράσεις στην Βουλή
Κατόπιν αυτού κι αφού είχε αλλάξει χέρια το προεδρείο της Βουλής, άμεση ήταν και η αντίδραση του προεδρεύοντα, Γιώργου Λαμπρούλη (ΚΚΕ), ο οποίος ζήτησε από τις υπηρεσίες της Βουλής να διαγράψουν από τα πρακτικά τις προσβλητικές εκφράσεις εναντίον της κ. Χριστοδουλοπούλου.

Πάντως η ίδια επεφύλασσε αιχμές και για το προεδρείο της Βουλής και τους συναδέλφους της βουλευτές απ’ όλες τις πτέρυγες, σχολιάζοντας με νόημα: «Να έχουμε παρακαλώ αντανακλαστικά όταν ακούγονται αυτές οι χυδαιότητες. Δεν μπορεί να είναι απλώς ατομικό δικαίωμα του καθενός».

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend