ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μέσα απο τις φυλακές Κορυδαλλού ο κατηγορούμενος για την δολοφονική επίθεση κατά των ανδρών της ΔΙΑΣ δηλώνει αθώος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μέσα απο τις φυλακές Κορυδαλλού ο κατηγορούμενος για την δολοφονική επίθεση κατά των ανδρών της ΔΙΑΣ δηλώνει αθώος!

Αρχική News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μέσα απο τις φυλακές Κορυδαλλού ο κατηγορούμενος για την δολοφονική επίθεση κατά των ανδρών της ΔΙΑΣ δηλώνει αθώος!

Για πρώτη φορά μέσα απο τις φυλακές Κορυδαλλού, ο κατηγορούμενος για την ληστεία σε κατάστημα Γερμανός στις 9 – 12- 2016 στην Μεταμόρφωση στην οποία ακολούθησε και ένοπλη επίθεση κατά των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, μιλά για πρώτη φορά!

Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, μιλώντας αποκλειστικά στο sitemou.com και τον δημοσιογράφο Σώτηρη Καραμίντζα,ξεκαραθίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της ληστείας και της ένοπλης επίθεσης. Ο ίδιος δηλώνει πως αποδέχεται τις 15 απο τις 20 ληστείες για τις οποίες κατηγορείται αλλά κατηγορηματικά αρνείται πως διέπραξε το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μέσα απο το κελί του ο Γ. Χαλαμπίδης αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, ούτε ιχνη DNA, ούτε κάποια μαρτυρία απο τους υπαλλήλους ή πελάτες του καταστήματος Γερμανός, αλλά ουτε και απο τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό!

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο!

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend