Κωνσταντίνος Κατσίφας : αύριο θα γίνει η κηδεία του 35χρονου

Κωνσταντίνος Κατσίφας : αύριο θα γίνει η κηδεία του 35χρονου

Αρχική News Κωνσταντίνος Κατσίφας : αύριο θα γίνει η κηδεία του 35χρονου

Την Πέμπτη θα γίνει η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η σορός του οποίου παραδόθηκε στην οικογένειά του μία εβδομάδα μετά το πρώτο επίσημο αίτημα στις αλβανικές Αρχές.

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός-Την Πέμπτη η κηδεία

Σύμφωνα με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα,  η σορός του 35χρονου αναμένεται σήμερα μετά το μεσημέρι στο χωριό. Η σορός θα παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με την παράδοση, πριν μεταφερθεί στην εκκλησία για την νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο πατέρας του 35χρονου δηλώνει θυμωμένος και προβληματισμένος τόσο για την άδικη, όπως τη χαρακτήρισε, δολοφονία του παιδιού του, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η οικογένεια από τις αλβανικές αρχές, πρώτον για τη μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση της σορού και δεύτερον για την «σχεδόν καταδρομική επιχείρηση» στο σπίτι τους, κατά την οποία του «έβαλαν το όπλο στον κρόταφο».

 

Ο πατέρας και η αδελφή του 35χρονου που μετέβησαν στα Τίρανα για αυτό το σκοπό, μετά και το «πράσινο φως» από τις αλβανικές Αρχές, επέστρεψαν σήμερα το πρωί στους Βουλιαράτες, ενώ η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα μεταφέρθηκε σε γραφείο τελετών σε γειτονικό χωριό.

Μαζί με την σορό του 35χρονου, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης παρέλαβε αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου για να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του θύματος.

Η σορός του 35χρονου θα παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας όλη την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού, η νεκρώσιμος ακολουθία. Η ώρα της κηδείας δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί είτε στις 11:00 το πρωί είτε στις 14:00 μετά το μεσημέρι.

cnngreece.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend