ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης αναβολικών μιλάει μέσα απο κρατητήρια της ΓΑΔΑ  «Είμαι αθώος»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης αναβολικών μιλάει μέσα απο κρατητήρια της ΓΑΔΑ «Είμαι αθώος»

Αρχική News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης αναβολικών μιλάει μέσα απο κρατητήρια της ΓΑΔΑ «Είμαι αθώος»

Για πρώτη φόρα μετά απο το μπαράζ συλλήψεων της ΕΛ.ΑΣ για το διεθνές κύκλωμα διακίνησης αναβολικών, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» Ν. Μ ξεκαθαρίζει την δική του θέση του.

Ο πρόεδρος της διεθνούς ένωσης αγώνων Bodybuilding μιλάει αποκλειστικά στο Sitemou.com και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα μέσα απο τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και δηλώνει πως είναι αθώος.

 

 

Όπως δηλώνει ουδέποτε βρέθηκαν τα περίπου 160.000€ που κατασχέθηκαν στο δικό του σπίτι και καμία σακούλα με αναβολικά. Σε καμία εκ των τηλεφωνικών καταγραφών δεν υπάρχει  αγοραπωλησία αναβολικών για προσωπική του χρήση ή προς τρίτους και πως ουδέποτε είχε καμία συναλλαγή με κάποιων εκ των συλληφθέντων. Η μόνη δική του εμπλοκή αφορά στο γεγονός πως είναι ο πρόεδρος της διεθνούς οργάνωσης αγώνων  bodybuilding και διοργανώνει στην Ελλάδα του εν λόγω αγώνες.

Aκούστε την αποκλειστική συνέντευξη:

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend