Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Αρχική News Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, Γεωργία, η οποία αναζητά σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χαμό της κόρης της, απαντήσεις για το στυγερό έγκλημα.

Η Γεωργία Ζέμπερη διακομίστηκε στην ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται και της παρέχεται η απαραίτητη ιατρική βοήθεια για να στηριχθεί ψυχολογικά.

«Η κ. Ζέμπερη έχει καταρρεύσει ψυχολογικά, ιδιαίτερα μετά το τέλος της πρωτόδικης διαδικασίας και νοσηλεύεται. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση προς όλους να σεβαστούν την κατάστασή της και την προσπάθεια που κάνουν τα δύο παιδιά της να την βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της», δήλωσε, μιλώντας στην Espresso, η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι και τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Αθηνών, όταν ο κατηγορούμενος Μανώλης Σοροπίδης καταδικάστηκε σε δις ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό, η κ. Ζέμπερη είχε καταρρεύσει ξανά, αφού δεν άντεξε την αφόρητη πίεση που βίωνε, και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend